Åben træning BSF Kvindesenior Øst
Foto: FN Foto

Åben træning BSF Kvindeserie Øst i uge 31 og 32.

Skrevet af: Gert Sørensen
23. juni 2019

             

Klubbens kvindesenior 2 hold er en del af vores elitesetup som transitionshold til kvindeliga-holdet, og skal i den nye sæson spille i kvindeserie øst.

Holdet træner 3 gange om ugen og vi ser holdet som en vigtigt del af vores elitesetup, som et transitionshold til unge talenter som går fra ungdoms- til senior fodbold og som måske ikke helt er klar til kvindeliga bold med det samme.

Holdets træner Sixten Rørth Westerberg er også fysisk træner for vores U13-U18 elitepige hold og er med omkring kvindeligaholdets træning og kampe, så der er et tæt samarbejde mellem ham, kvindeliga holdet og U18 elitepige holdet.

Der er derfor også en tæt dialog omkring optræning fra KS2 til kvindeliga holdet samt fra U18 til de 2 kvindesenior hold.

Holdet starter træning efter sommerferien mandag den 29 juli kl. 18:00 og man er velkommen til at komme og prøvetræne i de første 14 dage hvis man skulle have lyst til at prøve kræfter.

Træningstider:

Mandage 18:00-19:30

Tirsdage 18:00-19:30

Torsdage 18:00-19:30

BSF er en af de førende klubber inden for pige og kvindefodbold i landet og vi er en stor klub med over 1000 medlemmer med et stort trænernetværk og klubliv.

Sixten Rørth Westerberg har via Danmarks Idrætsforbund gennemført træneruddannelse på Idrættens Træner Akademi (ITA) som er den højeste træneruddannelse i dansk idræt, er i gang med UEFA’s A-licens uddannelse, har flere andre uddannelser inden for coaching og fitness, og læst til fysioterapeut.
Han har de seneste 12 år fungeret som fitnessinstruktør/personlig træner, arbejder som mentor i folkeskole-regi og har sit eget firma med coaching, undervisning og specialtræning.

 

Vi søger ligeledes efter en kvinde med erfaring fra elitefodbold til assistenttræner rollen.

Er du interesseret, så er vi klubben med mulighederne og du kan kontakte holdets træner Sixten Rørth Westerberg på mobil +45 60671903 – mail: BSF@sixfit.dk