Solrød stjal point til sidst
Foto: Nanna Wincentz Ludvig

Solrød stjal point til sidst

Skrevet af: Nanna Wincentz Ludvig
14. juni 2021

I fjerde forsøg lykkedes det endelig Ballerup-Skovlunde at hente point mod Solrød, men vejen til 1-1-resultatet bød på en rutsjetur af op- og nedture.

Det var allerede afgjort inden kampen, at begge hold skal spille i den nye 2. division efter sommeren, men det var ikke til at se på banen. Intensiteten var høj fra første fløjt, og Solrød gik fra start efter at lave hårde tacklinger, hvilket førte til, at Pernille Larsen måtte udskiftes allerede efter et kvarter med hjernerystelse.

Solrød stod for størstedelen af presspillet, men det var BSF, der fik den første store chance efter 23 minutters spil, da Nicoline Leick Hansen lagde den ind til Sille Lønstrup på kanten af det lille felt. Hun stod med ryggen til målet, og i sin vending blev hun presset, og skuddet gik snert forbi.

Efter det spillede BSF sig tættere og tættere på mål, og ti minutter senere var Sille Lønstrup igen tæt på, men Solrøds Signe Munk fik akkurat foden på, og afrettede bolden ud til hjørne i stedet.

De sidste minutter frem til pausen stod på et overtag til Solrød, men ved deres afslutninger stod Lærke Rasmussen gang på gang rigtigt placeret i målet.

Hurtigt mål efter pausen

Efter pausen var det startede Solrød på bolden, men BSF fik hurtigt erobret den, og mindre end 30 sekunder fra fløjtet stod det 1-0. Bolden blev sendt frem til Sille Lindqvist, der løb fra de to forsvarsspillere og scorede sikkert.

Målet gav fornyet tro på egne evner, og BSF spillede sig frem til mere, mens Solrød sjældent blev helt farlige. Efter en times spil stod chancerne i kø, og Solrøds Signe Munk fandt blandt andet en triple-redning frem for ikke at komme bagud mod to.

Flot spil blev ved med at resultere i vundne bolde og massevis af afslutninger, selv om føringen ikke blev øget.

I de sidste ti minutter smed Solrød alt frem, og da der blev behov for en triple-redning fra Lærke Rasmussen, var hun desværre kun i stand til at tage de to første, mens Cecilie Esbaks tredje forsøg gik ind og udlignede til 1-1 tre minutter før tid.

”Vi mangler at sætte den ind i dag”

Den sene udligning gav naturligvis grund til stor ærgrelse efter en god indsats af holdet og gode præstationer hele vejen rundt.

”Vi spiller en god første halvleg, hvor vi får håndteret deres meget fysiske spil. Vi får også produceret mange chancer, men mangler lige at få sat den ind nogle gange. Det får vi heldigvis hurtigt efter pausen, og det giver os et energiboost. Men vores afleveringer sidder ikke altid som de skal, og vi får lukket dem ind i kampen. Og så er det superærgerligt, at de scorer til sidst. Vi skal stadig arbejde med at være mere kyniske bagved og holde dem fra chancer til sidst i en kamp,” sagde Lærke Rasmussen efter kampen.

Det var sæsonens fjerde kamp mod Solrød, og efter tre nederlag var der endelig point til kontoen, og selv om det til sidst endte med kun et enkelt, understregede Lærke at det ikke var uden betydning.

”Det giver os sindssygt meget, at vi trods alt får et point. Vi har haft nogle hårde kampe på det sidste, hvor vi har siddet meget på bolden, men hvor spillet ikke har fungeret helt, så det betyder meget for os, at vi stadig får point. De betyder ikke så meget i regnskabet, men de giver meget mentalt,” slutter hun.

Pointdelingen ændrer ikke noget på BSF’s plads i tabellen. Holdet er fortsat a point med Solrød, men har en bedre målscore og ligger derfor nummer fire, mens Solrød er nummer fem.

Sæsonens sidste kamp spilles lørdag 19. juni, kl. 14.00 mod puljens tredjeplads, Østerbro, på Fælledparkens kunstgræs.