Endnu en ærgerlig deling af points

Endnu en ærgerlig deling af points

Skrevet af: René Zedler
28. april 2024

Lørdag skulle herresenior 1 revanchere sidste weekends sene og knebne nederlag til topholdet Fredensborg.

Det skulle gå ud over IF Skjold Birkerød, og det skulle finde sted i “Gryden” for første gang i år, hvilket vi alle har glædet os til i lang tid.

Kampen indledtes med BSF som mest toneangivende, og allerede i det 11. minut bliver det 1-0 ved Oscar Wael (sponsoreret af VIKKE APS), efter et vanvittig flot opspil helt nede bagfra fra vores målmand Dimitrije (ENDNU IKKE SPONSORERET) - et opspil, som har kørt mange gange i hovedet og på VEO efterfølgende og som bl.a. er et godt bevis på, hvor vi er på vej hen rent spillemæssigt. At fodbold så handler om alt andet end fodbold, fik vi desværre endnu et bevis på lørdag.

Men inden da bringer vi os foran 2-0 i det 52. min., hvor Ardit (sponsoreret af GRANT THORNTON), bruger sin fysisk og får “låget” på et perfekt indlæg fra Elias (ENDNU IKKE SPONSORERET), og passerer IF Skjold Birkerøds målmand. Og inden vi kom på 2-0 havde vi også andre nærgående forsøg, bl.a. i det
16. min., hvor et indadskruet hjørnespark fra Oskar Panum (sponsoreret af GRANT THORNTON), fra venstre side tager overliggeren og går i spil igen.

Efter 24 min. endnu et godt eksempel på vores udvikling, hvor vi har en sekvens i vores opbygningsspil med 17 afleveringer i fase 1 og 2 inden den sidste og måske afgørende aflevering lige mangler det sidste. Med 20 min. igen indkassere IF Skjold Birkerød et gult kort og 10 min. undertal.

Nu er det så, at det mentale sætter ind, for nu står vi endnu overfor en situation, hvor tingene bliver nemme…………..altså i vores hoveder. Foran 2-0 og en mand i overtal i 10 min., med kun knap 20 min. igen, det kan ikke gå galt. Og så er det lige præcis at det går galt. I undertal scorer IF Skjold Birkerød 2 gange og mere skete ikke, hvorfor det ender 2-2. Et komplet sindsygt resultat i en kamp, hvor vi er dominerende.

Det var en dag hvor solen skinnede, alle vores frivillige knoklede en vis del ud af bukserne i flere timer op til, under og efter kampen. Vores “familie” blev udvidet med 2 unge stadionspeakere fra vores u16/17 afdeling, som i øvrigt gjorde et flot stykke arbejde i deres debut som stadionspeakere. Rigtig stort tak og godt arbejde til Gustav Madsen og Christoffer Mæng - vi glæder os til næste gang I skal sidde i boksen.

Vores pølseteam, som står for grillen (på rigtig kul i øvrigt) blev ramt af et afbud, men så ringede man bare til “en ven” og vupti, så var familien intakt igen. For ikke at nævne den manglende optænding 😂. Vupti, et smut hjem på privaten og så var den lille forhindring også passeret. Nå ja, og manglende byttepenge blev også løst med et smil og en lille køretur.

En kæmpe tak til alle de frivillige i vores familie som lagde - og altid lægger - et kæmpe stykke arbejde på kampdagen til glæde og gavn for såvel spillere og ledere samt tilskuere fra begge hold.

Det hele spillede bare med et enkelt lille udfald på grønsværen desværre.

Der blev ikke uddelt nogen gevinst i vores matchlotteri, da ingen havde et lod med det korrekte resultat. Derfor går de fine præmier fra både Cecilie's og SuperBrugsen Skovlunde videre til næste hjemmekamp, hvor der bringes endnu en sponsor i spil. Denne sponsor kommer fra den Jydske hede, men mere om det senere.