TEAM BALLERUP STØTTER BSF MED STORT BELØB
Foto: Peter Bøgelund

TEAM BALLERUP STØTTER BSF MED STORT BELØB

Skrevet af: John Walsh
06. februar 2022

Normalt uddeles støttemidlerne fra Team Ballerup på den årlige nytårskur for foreningerne, men den har Corona desværre fået udskudt til senere på året. Derfor blev der lavet en lidt speciel overrækkelse i Byrådssalen på Ballerup Rådhus og borgmesteren var den forestod udleveringen af de fine checks.

Team Ballerup består af erhvervsvirksomheder og Ballerup Kommune, der gennem deres medlemskab yder støtte til talent- og eliteprojekter inden for idrætsområdet, Team Ballerup støtter den etablerede eliteidræt samt udviklingen af nye talenter, for eksempel gennem træningslejre, træneransættelser, bedre træningsvilkår, det rette udstyr med videre og yder også støtter til uddannelse og organisationsudvikling, for eksempel gennem kurser for ledere og trænere samt erfaringsudveksling mellem foreninger og inddragelse af idrætspsykologer i atleternes konkurrence forberedelse.

I år blev der delt støtte ud til 5 Idrætsforeninger, herunder BSF, som fik hele 150.000 kr. til deres kvindeelite afdeling og arbejdet med at skabe talenter og resultater på Kvindesenior og i vores pigeungdomsafdeling.

Det flotte beløb er et vigtigt økonomisk skridt på vejen for BSF´s visioner om at være en del af toppen af dansk pige/kvindetalentudvikling.

Støtten er et betydeligt bidrag til kvindeeliteafdelingens budget og er dermed med til at sikre et højt uddannelsesniveau på klubbens trænere og træningsfaciliteter, der sikrer, at vi kan udvikle vores setup samt tiltrække spillere og trænere.

Team Ballerup har udover den økonomiske støtte også bidraget til det strategiske arbejde som vi i den forgangne sæson har arbejdet med og har ligeledes støttet yderligere økonomisk med indkøb af XPS system og VEO kameraer som er med til at styrke vores talentudvikling.

BSF takker Team Ballerup og de bagvedliggende sponsorer for støtten, samt for det daglige samarbejde med Team Ballerup, der bidrager med at udvikle på BSF som organisation og på det træningsmiljø og setup vi tilbyder vores spillere og trænere.

Du kan læse mere om Team Ballerup her