Kvindeserie Øst holdet får ny cheftræner

Kvindeserie Øst holdet får ny cheftræner

Skrevet af: Jakob Villadsen
07. januar 2022

Gert Sørensen bliver klubbens nye cheftræner på vores kvindeserie Øst hold (KS2), med ansvar for at sikre transitionen fra ungdoms- til seniorfodbold. Holdets fokus skal være at skabe et godt miljø for spillere der på sigt kan begå sig på vores divisionshold, samt spillere som stadig ønsker at spille på et højt niveau, men træne og spille i omfang som er mere foreneligt med deres karrierer og familieliv.

Kvindesenior 2 er således et vigtigt hold i BSF pige/kvinde setup og fungerer som en solid base og udviklingshold for unge talenter. Holdet giver også mulighed for at give spilletid til de KS1 og U18 spillere som har brug for det, ligesom at der også løbende er sparing og træning sammen med KS1 og U18. På den måde er holdet både forankret i senior og ungdomsafdelingen, og en vigtig del af det samlede udviklings- og træningsmiljø som vi ønsker at skabe for pige- og kvindespillere

Gert glæder sig til samarbejdet med henholdsvis KS1 træner Mikkel Bjerregaard og U18 træner Bo Hillmann

Gert har tidligere været cheftræner for holdet og ser frem til igen at stå i spidsen for holdet. Gert har en god trænererfaring og har tidligere trænet både herre, drenge og piger og det både på bredde- og eliteniveau.

Holdet træner pt. 2 gange om ugen, men på sigt er målet at træne 3 gange om ugen, for de spillere der ønsker det.

Hvis der skulle være nogle spillere som har lyst til at prøve sig af i kvindeserie Øst og være en del af BSF´s træningsmiljø, med mulighed for optræning på klubbens kvindesenior 1 hold eller som vil trappe lidt ned, men stadig spille på et forholdsvis højt plan, så er kvindesenior 2 holdet i BSF netop noget for dig. Skulle det være tilfældet, så kontakt Gert Sørensen på 29433763 eller ges@fdc.dk.