Flot 2. plads i Måløv Cup til HS2
Foto: Iben Bagge

Flot 2. plads i Måløv Cup til HS2

Skrevet af: Torben Pedersen
09. august 2020

I første kamp imod rivalerne fra Ballerup Bk, spiller vi en utrolig god kamp og har dem under kontrol. Vi kommer foran 1-0 på mål af Keun. De får straffe og vores gamle ven Danny Eriksen sparker på stolpen. Vi vinder kampen 4-0. Øvrige målscore i kampen: Haugaard 2 og sindholdt (Keun).

Anden kamp var imod LSF. Begge hold vandt første kamp, så der var hård kamp om at tage føringen i puljen. Vi kommer bagud lige inden pausen og får fightet os tilbage i en noget rodet kamp og vinder 2-1. Mål af Vester og Lentz.

Vi var sikret finale deltagelse inden sidste puljekamp imod Nerashte, da vi var bedre indbyrdes end Ballerup Bk og LSF. Vi kunne derfor spille uden press, men ville gerne slutte puljen af med maksimum point og det skete ved at vi slog Nerashte i en målrig kamp, der endte 6-3. Målscorer var Flo, Seffe 2, Allan, Marcus og Viktor.

Efter 3 sejre i streg, stod Slagslunde-Ganløse og ventede i finalen. Fra start satte vi os på spillet og havde flere store chancer for at kunne score, men ind ville bolden ikke. Marcus sparker et frispark fra kanten af feltet. Skudet bliver rettet af og rammer stolpen, men heldet var ikke med os. Istedet skete der det, som ikke måtte ske! Slagslunde-Ganløse får en omstilling og hvad der reelt er deres eneste chance i kampen, score de på. Et utroligt bittert nederlag, men vi kan være tilfredse med gode præstrationer og trods alt en finale plads - bedre held næste gang.