3 point kom med hjem fra Snekkersten

Skrevet af: Daniel Lilholm
18. september 2022

Vi tog en tur til Snekkersten, hvor de fejrede 75 års jubilæum og dermed havde byfest. Efter sidste rundes nederlag hjemme mod Hørsholm, var det tid til at komme tilbage på sporet og vise, at det nederlag ikke var BSF værdigt og vi skulle gøre ALT vores til at hente en sejr og 3 vigtige point, som vi skal bruge for at hænge på i toppen af rækken.

Vi starter kampen rigtig fint, og får sat os på spillet. Vi spiller os til 2 chancer, som godt kunne have givet en 1-0 føring indenfor de første 10 min. Vi skal hen til minut 15, hvor det lykkedes os at scorer til 1-0 på lidt presspil efter 2. bolde inde i feltet, hvor Brøns i sidste ende banker den i kassen til 1-0.

Vi får efterfølgende skabt et par gode chancer, til mulighed for 2 og også 3-0, men den sidste skarphed mangler.

Snekkersten viser sig farlige på omstillinger, da de ofte ligger fremme med 2 mand og deres keeper sætter gode lange bolde i spil. Efter 27 min. spiller vi 10 mod 11, da vi desværre får et gult kort.

I den sidste tid af undertalsspillet får Snekkersten hjørnespark og desværre får de også udlignet til 1-1!

2. halvleg starter vi igen rigtig godt og er meget på bolden. Vi får sat nogle fine angreb op, men ligesom 1. halvleg mangler den sidste skarphed og vi kommer desværre også til igen at spille 10 mod 11, da vi får endnu et gult kort. Men denne gang formår vi at stå imod, og ikke give noget væk. Vi skal helt hen til 85. minut før at vi langt om længe kan juble, da vi får scoret til 1-2. En afslutning tager stolpen og ryger retur i feltet, hvor Lentz kommer på bolden og sparker den i kassen til 1-2 til stor jubel for alle de fremmødte BSF supportere.

Alt i alt syntes jeg det var dejligt at komme tilbage på sporet, samt at vise, at det seneste nederlag, var en off day, og vi som hold er videre og fik de 3 point vi kom efter. Så kan man sige resultatet efter 90 min. kunne være bedre i vores favør. Men 3 point er 3 point, og de kom hjem og dem er vi meget glade for!