Første stævne i slutspillet

Første stævne i slutspillet i 2022-2023 sæsonen d. 18. marts.

Skrevet af: Skrevet af Kasper Moesgaard og Daniel Egeberg
19. marts 2023

Så blev det tid til rivalopgøret imellem Aarhus 1 og BSF. Allerede efter meget kort tid kom Aarhus foran. Der blev kæmpet intensivt mellem begge hold. Det var som om, at efter chokket havde lagt sig, så det ud som om, at BSF kom bedre med. Og BSF producerede chancer, men det gjorde Aarhus også, og de endte med at få overtaget. Fra anden halvlegs start fastholdt Aarhus overtaget, dog kom BSF til et par kontra chancer engang imellem. Slutresultatet blev 3-0 til Aarhus. Cheftræneren Mikkel udtaler: “Jeg er meget tilfreds med 2. halvleg.”

Så blev det tid til anden kamp for BSF. Den her gang stod det mellem BSF og Aalborg. Det blev en spændende kamp. De første 5 minutter bølgede spillet frem og tilbage. Der var chancer i begge ender. Der var ikke rigtig nogen af holdene, som formåede at sætte sig på spillet. Generelt var første halvleg en meget lige affære. Et af holdene kunne sagtens have været foran, men første halvleg sluttede dog 0-0. Fra anden halvlegs start lagde Aalborg et massivt press på BSFs mål, hvilket resulterede i, at Aalborg scorede til 1-0. BSF kom bedre med, som halvlegen skred frem. BSF prøvede og prøvede, men ind ville bolden ikke. Slutresultatet blev 1-0 til Aalborg. Cheftræner Mikkel udtaler: “God kamp og godt spillet. Men der er noget at rette op på til næste stævne.“ Cheftræneren sagde også: ”Flot spil, bliv ved med at spille så godt.”