BSF indgår ny tøjaftale fra den 1. juli 2019

BSF indgår ny tøjaftale fra den 1. juli 2019

09. april 2019
På billedet ses formand Michael Falcham sammen med Claus Mortensen fra Sport Direct Hillerød

Foto: Iben Bagge

Da vores nuværende aftale med JOMA udløber den 30. juni 2019, har vi igennem det seneste halve år taget pulsen på markedet og er gået efter den bedst mulige aftale for BSF.

Bestyrelsen og det økonomiske udvalg har været i god tid og har afholdt mange møder med forskellige leverandører. Vi er derfor stolte af at kunne præsentere en aftale, der tilgodeser BSF på mange områder og kan endelig løfte sløret for, at vi fortsætter med JOMA i de næste 4 år.

Der er den ændring, at forhandlerdelen fremover vil blive varetaget af Sport Direct Hillerød, der står for webshop, levering, klubaftener og flere nye spændende tiltag.

I bestyrelsen har vi vægtet, at webshop og levering skal foregå med så lidt som muligt arbejde for klubben og det set-up, der følger med aftalen, føler vi matcher vores behov på bedste vis.

Der vil komme yderligere oplysninger om det fremtidige setup, når vi nærmer os den 1. juli 2019. Indtil da fortsætter det gode samarbejde som hidtil.

Sport Direct Hillerød vil allerede fra dags dato være klubbens totale leverandør af materialer, herunder sportsplejemidler (is, tape, varmecreme m.m.), bolde og alt andet merchandise. Indenfor kort tid, vil den nye webshop med merchandise m.m. blive præsenteret.

Vi ønsker at takke PROTECnordic Aps v/Dennis Luplau for et godt samarbejde igennem de seneste år og ser frem til at fortsætte samarbejdet med JOMA.