Talentstævne – Stensballe 2019
Foto: Bo Hillmann

Talentstævne – Stensballe 2019

Skrevet af: Bo Hillmann
20. august 2019

U14 deltog ligesom U12 og U16 i årets talentstævne. En turnering hvor de bedste hold fra landet deltager og derfor var der udsigt til nogle tætte kampe og masser af udfordringer for pigerne.

U14 truppen er sammensat af spillere fra nye klubber, andre har spillet en årgang op i 1-2 år og nogle på egen årgang. Så formålet med turen var udover den sportslige del at pigerne skulle danne relationer på kryds og på tværs. Sportsligt og socialt en perfekt tur – sammenhold og fællesskab blev skabt og holdet kommer styrket tilbage efter en fantastisk tur.

Pigerne vandt deres pulje hvor Greve og Lyseng blev besejret – samlet målscore 6-0. I kvartfinalen skulle vi møde de dygtige piger fra FA2000 som i sidste sæson vandt U13 Øst1 rækken. Pigerne leverede en solid indsats og vandt 1-0 og var hele kampen i fuld kontrol og sejren kunne sagtens have være en del større. 

Semifinalen var modstanderen FC Helsingør, som i sidste sæson blev 2er i U13 Øst1 rækken. Igen som i kvartfinalen var pigerne i total kontrol og leverede igen spil på meget højt niveau – en sejr på 3-0.

Pigerne skulle møde nogle dygtige piger SilkeborgQ i finalen. Silkeborg havde i deres semifinale slået Fortuna Hjørring ud 1-0.

En finale på et meget højt niveau af begge hold, kampen ender 4-3 til SilkeborgQ, som scorer 1 minut før tid. En kamp som pigerne sidder på og kontrollerer. BSF havde flere store forsøg i modsætning til Silkeborg, Men Silkeborg var kyniske og udnyttede deres chancer og gik derfor med guldet, tillykke til SilkeborgQ og tillykke til FC Helsingør som løb med 3. pladsen.

Nu starter turneringen torsdag ude mod Greve.

Til oktober er pigerne inviteret til en turnering på Mallorca. Klubber som PSG, Valencia, Atl. Madrid, Moskva og Inter Milan og mange andre store klubber deltager. 

Det bliver en stor oplevelse og udfordring for dette hold.