To sejre i træk

05. oktober 2024

Efter storsejren over Fredensborg, gjaldt det for BSF at holde selvtilliden intakt mod Ølstykke, som holdet tabte til tidligere på sæsonen. Med 1-0 lykkedes det til fulde.

Det var dog hjemmeholdet, der var tæt på at komme bedst fra start, da Ølstykke efter få minutter og et hurtigt opspil hamrede bolden på overliggeren. Forsøget endte i stedet med ikke at tælle, da linjedommeren samtidig vinkede med flaget.

Få minutter senere var Freja Hjelmsø også tæt på, men afslutningen gik forbi målet. Det blev den første af mange BSF-chancer de næste ti minutter.

Efter et kvarter kulminerede det med et indkast fra tæt på baglinjen til Louise Rahbek Kansing, der spillede den fri til Emilie Stolzenbach, der skød den forbi keeperen i det lange hjørne og sikrede en tidlig føring.

Med 1-0 forsøgte BSF at udnytte momentum og fik også et par flotte afslutninger de næste par minutter.

Ølstykke kom også frem til en række afslutninger, og frem mod pausen havde begge hold mulighederne for at score, men ingen lykkedes med det.

Færre chancer, men kæmpe redning

Anden halvleg var ikke præget af chancer i samme grad, og selv om BSF havde flere hjørnespark var det Ølstykke der efter en times spil var tættest på at score. En spiller fik bolden i en næsten fri position foran målet, men først fik Lærke Rasmussen hånden på og bagefter fik Signe Mertins den væk fra stregen.

Det blev til flere chancer, men ingen så store som denne eller andre havde været det i første halvleg. Så selv om værterne havde et lille overtag, var det BSF, der efter slutfløjt kunne juble over 3 point.

I de øvrige kampe fortsatte FCK kursen mod 1. divisions slutspil med 3-0 hjemme over Allerød, mens Slagelse også fik fuld udbytte med en 3-1-sejr over Fredensborg. Derfor overhaler BSF nu Fredensborg i tabellen og indtræder på femtepladsen, selv om begge hold har 9 point. Ølstykke på fjerdepladsen har ligeledes 9 point, mens Slagelse har 12 og rundens oversidder Sundby 13 point på andenpladsen.

Næste kamp for BSF er netop mod Sundby, som der også skal jagtes revanche imod. Kampen spilles 5. oktober i Gryden med kickoff kl. 11.