Storsejr over Fredensborg

26. september 2024

En måned efter seneste sejr var det endelig tid til synge i omklædningsrummet. Med en storsejr på 5-1 over Fredensborg holder BSF fast i midterfeltet.

Det var ellers Fredensborg, der kom heldigst fra start. Begge hold spillede sig frem til chancer, men en opsnappet bold på midten sendte gæsterne af sted i en omstilling. Indlægget var uden for Lærke Rasmussens rækkevidde, og i stedet
bragte Maria Jacobsen Fredensborg foran efter ni minutter.

Føringen holdt ikke længe. BSF bevarede roen, og jagten på en udligning blev forløst fem minutter senere. Først blev Signe Mertins forsøg blokeret, mens Sille Lønstrups gik hele vejen over stregen.

Fredensborg overtog boldbesiddelsen og presset, men formåede ikke at udnytte det. Når muligheden bød sig stak BSF af sted i en kontra.

I stedet for en omstilling blev det opbygget angreb, der gav BSF føringen efter godt en halv time. Med hurtige og præcise afleveringer kom bolden snart hen til målet, hvor Johanne Hauge Smith afsluttede med et flot lob over keeperen.

Fuldendt hattrick efter pausen

Mens der ikke blev scoret mere før pausen, skulle spillere og tilskuere blot vente få minutter efter kampen var fløjtet i gang igen. En fræk aflevering fra Sara Bursac uden for feltet fandt Johanne, der akkurat blev dømt onside. Hun skulle dog bruge tre forsøg på at liste den forbi keeperen, inden hun og resten af BSF kunne juble over målet til 3-1.

Bolden kom derefter mere rundt på banen, og der var både spil og chancer i begge ender.

Efter en times spil endte et udspark, der skulle starte et nyt Fredensborgangreb i stedet hos Johanne Hauge Smith, der drev bolden et par meter, inden hun afsluttede fra over 30 meters afstand, hvor bolden strøg forbi en chanceløs keeper. Johanne er med sit hattrick den mest scorende BSF'er denne sæson og samtidig nummer to på topscorelisten i 2. division.

Med en komfortabel føring lå presset nu på Fredensborg, der jagtede et reducerende mål. Det åbnede samtidig op for omstillinger, og sådan en var Louise Rahbek Kansing tæt på at omsætte halvvejs i halvlegen, men bolden gik tæt forbi målet.

Louise fik en chance mere med ti minutter igen, da Sille Lønstrup opsnappede en upræcis aflevering i opbygningsspillet og sendte den videre til Louise Kansing, der scorede til slutresultatet 5-1.

Tæt midterfelt

Med sejren rykker BSF tættere på midterfeltet. For trods en 3-1-sejr til Ølstykke over Slagelse, er BSF blot 3 point efter både Ølstykke, Slagelse og Fredensborg, der alle har 9 point halvvejs i sæsonen. I toppen er FCK fortsat ubesejrede, men har for første gang i sæsonen afgivet point efter 1-1 mod Sundby, der fortsat indtager andenpladsen. Ugens oversidder Allerød er sidst og stadig uden point.

Næste kamp er ude mod Ølstykke, hvor 1-2-nederlaget fra tidligere på sæsonen skal revancheres. Kampen spilles på Ølstykke Stadion lørdag 28. september, kl. 11:30.