BSF kvindeliga spiller skifter til AS Roma

BSF kvindeliga spiller skifter til AS Roma

16. juli 2019

Vi er rigtig stolte af at endnu en af vores gode Kvindeliga spiller har fundet vej til en europæisk storklub og et fodboldeventyr på en lidt større scene.

Amalie Thestrup er i dag blevet annonceret som ny spiller i den italienske storklub Roma som til daglig har base i Rom. Amalie har tegnet en 2 årig kontrakt med klubben, der til daglig spiller i den bedste italienske kvinderække Serie A og hun skal i den kommende sæson spille mod klubber som Juventus, AC Milan og Fiorentina.

Kvindefodbolden (Calcio Femminile) i Italien er vokset markant de sidste år og sidste års afgørende kamp mellem Juventus og Fiorentina blev overværet af 39.000 tilskuere på Allianz Stadion i Torino.

Amalie udtaler selv: “Non vedo l’ora di arrivare nella vostra meravigliosa città e di iniziare la stagione con la Roma” (oversat: Jeg kan næsten ikke vente med at komme til denne vidunderlige by og starte sæsonen med Roma.)

BSF ønsker Amalie stort tillykke med udfordringen og vi håber du kommer til at banke kasser ind i det italienske. Amalie har med sit vinderinstinkt været med til at hæve barren i BSF og vi kommer til at følge hende fremover.