Inden SuperMatch: ”Jeg tror på, at vi kan spille lige op mod Brøndby”

Inden SuperMatch: ”Jeg tror på, at vi kan spille lige op mod Brøndby”

Skrevet af: Nanna Wincentz
23. august 2019

En opadgående spillekurve for Ballerup-Skovlunde skal være med til at udfordre Brøndby, der kommer med et nederlag i bagagen, når de to hold mødes lørdag i ugens SuperMatch i Gjensidige Kvindeliga.

Lørdag står Ballerup-Skovlunde overfor sæsonens foreløbige største udfordring, når de tager imod sidste års vindere fra Brøndby IF. BSF’s træner Peer Lisdorf anerkender, at det bliver en svær kamp, men han mener også, at nu er et godt tidspunkt at møde holdet på.

”Brøndby tabte i sidste runde til Fortuna Hjørring, og samtidig synes jeg, at vi spiller bedre og bedre i vores kampe. Jeg tror på, at vores måde at spille på kan byde dem op til dans, og vi vil gøre, hvad vi kan for at drille dem,” siger han.

Brøndby har resultatmæssigt haft overtaget mod BSF. Peer Lisdorf tror på, at det er muligt at bryde det mønster.

”Det er i hvert fald ti år siden, at BSF har taget point fra Brøndby. Vi må se, om vores bedste denne gang er nok til point og måske endda sejr, eller om Brøndby løber med den igen. Det bliver svært, men vi er klar.”

SuperMatch og lokalopgør

Blandt spillerne er der også tro på, at BSF kan lave et godt resultat.

”Det bliver en spændende kamp, og det kunne være rigtig dejlig at stjæle point fra dem. Jeg tror på, at hvis vi er klar fra start, så kan vi spille lige op med dem,” siger Chrine Lamti.

Kampen mod Brøndby er samtidig denne uges SuperMatch i Gjensidige Kvindeliga. Det forventer Nicoline Lieber Heilstrup at kunne mærke på tribunen.

”Vi forventer mange tilskuere på tribunen, nu da det både er SuperMatch og lokalopgør. Derfor skal vi selvfølgelig ud og gøre vores bedste og være klar fra start,” siger hun.

Kampen spilles i morgen lørdag kl. 13.00 på stadion i Ballerup Idrætspark.