To sejre på 5 dage
Foto: Iben Bagge

To sejre på 5 dage

Skrevet af: Bo Hansen og Iben Bagge
02. juni 2022

BSFs 1. herreseniorer har indkasseret to sejre de seneste 5 dage. Første sejr var i Sjællandsserien og anden sejr var i Sydbank pokalen.

Lørdag eftermiddag tog BSF 3. point med sig i kampen om pladserne til DS efter sommerferien. Hele kampen igennem var på BSF præmisser og vi sad på hele spillet, idet Vallensbæk stod meget dybt. Det betød at vi skulle holde tempo i bolden og hele tiden prøve at skabe overtal på banen, og gutterne gjorde som de skulle, fik bredt spillet ud på vores kanter/backs, som hele tiden kom igennem til indlæg. Det gav også pote efter 19. min, da Brøns fik sat et hoved på et fornemt indlæg af Alexander Keun og BSF var på sejrskurs.

MEN som det så ofte sker i fodboldkampe, hvis man ikke arbejder koncentreret hele kampen, fejl opstår og det var lige præcis, hvad der skete i det 29. min. Hau og Randrup kunne ikke blive enige om, hvem der skulle tage bolden. Det så Vallensbæks nr. 11 som tog imod den gratis chance og gjorde det til 1-1.

BSF gik til pause 1-1, i pausen snakkede vi om at vi skulle blive ved med at holde tempo og ikke begynde at slå op i banen, hvis man lavede en forkert aflevering, men stadig arbejde 110% for hinanden.

Det startede ikke helt efter planen, vores anfører fik et meget mærkeligt gult kort, i øvrigt for at tackle sin egen assistent træner, som stadig har et pænt aftryk at Randrups knopper på foden.

Vi blev dog ved med at spille fodbold og kunne fortjent i det 58. min igen bringe os på sejrekurs, TIDE kunne lave sit 19. sæsonmål efter et flot oplæg af TOBY.

Kampen fandt sin afgørelse i det 83. min, da Ralle, for første gang i denne halvsæson, meget flot og køligt ramte målet, og gjorde det til slutresultat 3-1.

Kampens spiller: Nicklas

 

Onsdag gik det så løs i første runde af Sydbank Pokalen, hvor BSF havde trukket en svær modstander i LSF, som spiller i Danmarksserien. 

Helt fra start sad LSF tungt på bolden og spillede den utrolig godt rundt, så vores spillere kom på overarbejde. Men drengene kæmpede flot og i det 21. minut kunne anfører Mads Randrup gøre det til 1-0.

Det tunge pres fortsatte og målmand Kasper Vilfort måtte også hive et par pragtredninger frem.

Efter pausen var Randrup blevet skiftet ud grundet et sammenstød i 1. halvleg, hvor han slog hovedet. I følge Randrup selv, så var det en slem hovedpine, der gjorde, at man valgte at udskifte ham. Ind kom i stedet debutanten Andi Merdzani, som er bare 16 år gammel. Det vender vi lige tilbage til...

I 77. fik Keun et dumt gult kort for at sparke bolden væk og ikke nok med det, så blev Nicklas skadet, så vi pludselig kun spillede med 9 mand. Efter 10 minutter med to i undertal kom Nicklas på banen igen og kort efter kunne Keun igen indtræde, så vi igen var 11 mand.

Kampen endte 1-0 til BSF og vi er derfor videre til 2. runde.

Og så skal der lyde et stort tillykke med debuten til Andi, som leverede en solid indsats i forsvaret. Det var hverken til at se, at det var første kamp eller at han kun er 16 år. Det tegner godt!

Andi blev også kåret som kampens spiller af truppen. Stort tillykke!

 

Se billeder fra kampene i kampgalleriet