Opdatering på vores anlæg

Opdatering på vores anlæg

08. august 2022

Vores anlæg i Ballerup Idrætsby er blevet opdateret på nogle forskellige punkter. Nogle er vi blevet nødt til på grund af nogle udefra kommende begivenheder og andet har vi ventet på et stykke tid.

Først det negative.

Vi har gennem det sidste halve år været udsat for forskellige negative oplevelse i form af at vores anlæg bruges som mødested for unge mennesker og deres biler. Mange af dem opføre sig ordentligt, men der desværre også nogle der ikke behandler vores omgivelser særlig pænt. Parkeringspladsen har været brugt til racerbane og i de sidste par uger har der også været biler inde og køre ræs på kunstgræsbanen og sidst var det bane 1-2-3 det gik udover.

Vi har derfor set os nødsaget til at lukke diverse bomme og har i samarbejde med kommune lagt sten og afspærring ud forskellige steder på anlægget. Det skyldes ene og alene, at vi ikke vil have biler på banerne og for at forhindre at anlægget bruges som racerbane.

Det bevirker desværre at kunstgræsbanen ikke må benyttes i øjeblikket da den er ødelagt forskellige steder p.g.a. kørsel på den. Der kommer snarest et firma og reparere den og vi melde ud når den må bruges igen.

Den gode nyhed

Som I måske også har lagt mærke til så køre der nogle lifte rundt ud på kunstgræsbanen og det er fordi de er ved at opsætte helt nyt LED lys. Det betyder, at vi fremover får rigtig godt lys på banen, hvor vi opgradere fra 50-100 Lux til 250 lux som er et tal for lysintensitet eller den mængden lys der er på banen.

LED lys er det samme lys som der er i Top Danmark Hallen.

Det glæder vi os meget til, når det igen bliver mørkt.