1-0 sejr i chancefattig kamp

Skrevet af: Christian Jørgensen
21. maj 2021

Det blev til anden sejr på stribe da vi søndag hjemme vandt med 1-0 over Køge Nord FC. Køge var placeret på 4. pladsen som ville give oprykningsspil, men skulle samtidig ud og hive alle 3 point for selv at kunne afgøre, om det også skulle være der de sluttede grundspillet af. Vi jagtede 3 points for at få så mange points med over i nedrykningsspillet som muligt, så der var lagt op til en intens samt spændende duel. Det var en kamp der uden de helt store åbne muligheder i første halvleg. Køge Nord med lidt forkølede afslutninger. Vi med det samme og den sidste skarpe assist som mangelvare. Der var til gengæld fint skrald i duellerne. Efter en tæt første halvleg gik vi til pause med stillingen 0-0.

2. halvleg var som den forgangne halvleg tæt med smæk for skillingerne. Vi med en lille taktisk ændring efter en god pause snak. Det har været sådan inde sidste kampe at vores indskiftede spillere virkelig har leveret når de er kommet på banen, og det gjorde de helt bestemt også denne søndag. Efter 75 min. får vi et frispark i venstre side. Indskiftede Tide smider en absolut sukkerknald ind i låget på Randrup, der laver den berømte ‘pingvin’, og ind stryger bolden ved fjerneste stolpe. Et mål man er ekstra glad for, når nu det kneb lidt med at skabe store chancer i åbent spil. 1-0 og vi øjnede vores 7. kamp i streg uden nederlag. Køge kom længere frem på banen, hvilket gav dem nogle halvfarlige dødbolde men samtidigt åbnede dem bagtil. Vi havde fine muligheder for at lukke ballet helt, men den sidste skarphed manglede desværre. Tættest var Tide, der efter en fremragende aflevering fra indskiftede Vu, så sig selv alene med keeperen i feltet. Kun en top redning holdt Tide fra måltavlen.

Der skete ikke meget mere i kampen, og resultatet stod ved magt efter dommerens 6 minutters overtid. En rigtig ‘voksen’ præstation fra gutterne der viste, at selv når spillet og chancerne ikke er helt i top på dagen, så formår de alligevel at vinde mod en god modstander. Resultaterne flaskede sig i øvrigt for Køge, så de slutter i top 4 selv med nederlaget. Tillykke og held og lykke i oprykningsspillet skal der lyde herfra. Vi tager det bedst mulige resultat med ind i nedrykningsspillet, og med 7 kampe i streg uden nederlag er der efterhånden bygget en stor selvtillid, og tro på tingene op. Nu er det ‘bare’ at fortsætte den stime vi har gang i, og skrabe en hulens masse points sammen.