Ny topkamp i U14 Liga1 og denne gang på hjemmebane mod FC Helsingør.

Skrevet af: Bo Hillmann
17. oktober 2019

Vi skulle se om vi kunne følge op på de gode takter fra sidste kamp ude mod et godt FA2000 hold, som fortjent blev besejret med 3-0 og dermed stadig være ubesejret som de dygtige fra B93 ligeledes er.

FC Helsingør slog os ud af pokalturneringen på en dag hvor vi aldrig rigtig kom på banen og hvor vi manglede et par vigtige brikker i startopstillingen.
Så der var ingen tvivl om at pigerne havde glædet sig til denne revanche kamp, hvor alle var enige om at vi skulle komme med et helt andet udtryk og det gjorde vi i den grad.

Kampen starter og slutter med BSF stærkest i mange af spillets faser - vi er bedst på bolden, bygger fint op med tålmodighed og lader FC Helsingør løbe en masse meter efter bolden, hvor vi med ro og overblik spiller os igennem deres pres. I afslutningsspillet kommer vi til flest etablerede muligheder og effektiviteten var rigtig fint i dag.

Vi kommer foran allerede efter 4 minutter på mål af Bursac og efter 13 min. scorer Cecilie til 2-0 og Maja lukker 1. halvleg af med et mål efter 30 min. til 3-0.
Vi går til pause med en solid og fortjent føring og pigerne var enige om at vi var i kontrol og at fokus skulle fortsætte de næste 35 min.

Det bliver samme scenarie som 1. halvleg og Bursac scorer efter 49 min. til 4-0 og Liv lukker og slukker med et mål til 5-0 efter 57. minutter.

Lidt statistik fra kampen.
BSF har 12 forsøg mod mål hvoraf de 8 er indenfor rammen og 5 går ind - effektivt. FC Helsingør 2 forsøg på mål og 6 udenfor rammen.
Boldbesiddelse er ca. 65% til BSF mod 35% til FC Helsingør.

Vi fik en fin revanche og gjorde det i dag meget svært for FC helsingør.

Der resterer 2 kampen i turneringen og sidste runde bliver mod B93 som også er ubesejret indtil videre i turneringen - der venter en spændende finalekamp mellem rækkens to bedste hold.