Ny assistenttræner hos herresenior 1
Foto: Iben Bagge

Ny assistenttræner til senior 1 – Christian Højmark Jørgensen

Skrevet af: Kenn Hillmann
20. juli 2019

I forbindelse med opstarten for vores hold i Danmarksserien mandag den 15. juli, blev spillerne orienteret om, at vores hidtidige assistent, Jimmi Klitland, har valgt at tage imod nye udfordringer i Brøndby IF, hvor han har fået et tilbud, som var svært at sige nej til trods hans store motivation for at arbejde videre med denne spændende trup.

BSF takker Jimmi for en stor indsats i vores klub og ønsker ham alt godt fremover.

Vi er glade for hurtigt at have en kompetent afløser klar og byder velkommen til Christian Højmark Jørgensen.

Christian er 30 år og bor i Lille Skensved med hustru og 2 børn.

Han har fået sin fodboldopdragelse i Brøndby IF, hvor han startede som 6 årig og stoppede efter 15 år i klubben, da han ikke fik forlænget sin kontrakt.

Senere startede han op i Jægersborg Boldklub, hvor han var med til at rykke fra Københavnsserien til Danmarksserien. I forbindelse med nogle trænerrokader begyndte han som spillende assistenttræner.

Herefter flyttede familien og Christian startede herefter i Solrød FC i samme rolle som i Jægersborg, hvor han været til nu, hvor der venter nye udfordringer i BSF.

Christian udtaler ”Jeg glæder mig meget til at møde alle i og omkring klubben, og i særdeleshed spillerne. Ser meget frem til at være en del af, at få BSF tilbage i divisonerne, hvor de hører hjemme. At komme til BSF og arbejde sammen med Anders igen var en mulighed jeg ikke kunne lade slippe. BSF er en velfungerende klub med en masse dygtige unge talenter, og en god portion ambitioner.

Jeg glæder mig voldsomt til at komme igang, og være med til at tage klubben, og herresenior, til næste skridt.”

 

Endnu engang velkommen til Christian, der havde første arbejdsdag på træningsbanen den 18. juli.

 

Bestyrelsen