Første stævne i det nye år
Foto: Daniel Egeberg

Første stævne i det nye år

Skrevet af: Kasper Moesgaard Christiansen / Daniel Egeberg
16. januar 2023

Lørdag d. 14. januar 2023 tog BSF’s 2 Powerchair hold afsted til Aarhus for at spille det første stævne i anden halvdel af sæson 2022/2023. 

Kampprogrammet for dagen bød på to kampe for begge vores hold, hvor den første kamp skulle udkæmpes internt mellem vores første- og andethold. 

Der var masser af godt spil fra begge sider i vores første kamp, men BSF 1 dominerede klart kampen fra start, bl.a. med flot kombinationsspil. BSF 2 kæmpede bravt for at gøre det svært for BSF 1, og selvom BSF 2 var på hælene det meste af kampen, formåede BSF 2 at holde målscoren nede på 0-8. Flot spillet af begge hold. 

BSF 2’s anden kamp var imod Aarhus 3. Her sad BSF 2 solidt på spillet fra startfløjtet. Aarhus 3 havde meget få chancer, og det meste af spillet foregik på deres halvdel af banen. Kampens forløb udmøntede sig i et resultat på 3-0 til os.   

Vores sidste kamp på dagen stod mellem BSF 1 og Aarhus 1. Et topbrag der fra start bølgede frem og tilbage og så meget ligeværdigt ud. Marginaler, held og små fejl endte med at afgøre kampen, hvor Aarhus trak det længste strå og vandt med 3-0. På trods af nederlaget var indsatsen fra BSF 1 godkendt. Holdet viste gode takter, og det går i den rigtige retning.

Næste stævne bliver spillet d. 25. februar 2023 i Ballerup Super Arena, hvor alle er meget velkomne til at komme og støtte vores hold. Stævnet bliver selvfølgelig også live streamet via Powerchair Football Danmarks Facebook-side.