”Vi gider ikke at blive ved med at tabe”

”Vi gider ikke at blive ved med at tabe”

Skrevet af: Nanna Wincentz Ludvig
19. oktober 2019

Kampen for overlevelse i Gjensidige Kvindeliga fortsætter for spillerne i Ballerup-Skovlunde. Med en ny træner i spidsen jagter de denne weekend et godt resultat mod topholdet Fortuna Hjørring.

Efter sidste uges udsatte kamp mod VSK Aarhus, bliver kampen mod Fortuna Hjørring den første efter trænerskiftet fra Peer Lisdorf til Thomas Maale. Et skifte der kom som lidt af et slag for spillerne.

”Vi var godt klar over, at nu måtte der ske noget. Det er aldrig sjovt at miste en træner, og Peer var en god en af slagsen med et godt tarv på os spillere. Vores træninger var heller ikke dårlige, men det virkede alligevel lidt som om, vi ikke gad mere,” siger Isabell Nederby.

Det er godt to uger siden nu at trænerskiftet fandt sted, og en fornyet energi lever i truppen.

”Vi har hevet os selv op, og jeg synes, man kan mærke på os, at vi ikke gider at blive ved med at ligge i bunden og tabe. De sidste 14 dage har vi fået mere tempo i træningerne, hvor vi var lidt for slatne før. Det skal vi forsøge at holde fast i,” siger hun.

”Vi er sultne”

Første chance for at vise det, bliver når de møder topholdet fra Fortuna Hjørring. Holdet, der i årevis har ligget fast i toppen, kommer med to nederlag i træk. De tabte 0-4 onsdag til Lyon i Champions League og 1-2 til FC Nordsjælland i sidste runde af Gjensidige Kvindeliga.

”Vi håber på at kunne lukrere på, at Fortuna har haft en hård midtugekamp i Champions League, men det ændrer ikke på, at det er en stor opgave. Vi er underdogs, så vi kan kun overraske, men vi tror på, at vi kan skabe noget. Vi har før spillet gode kampe mod dem vist at vi kan være med,” siger Naja Bahrenscheer.

I sidste kamp mellem de hold for en måned siden var det Fortuna Hjørring, der trak sig sejrrigt ud af opgøret med en 4-1-sejr, men dengang viste BSF i store perioder af kampen godt spil med muligheder for flere mål.

Også denne gang skal der være fokus på at have spillet til at fungere.

”Vi skal forsøge at spille vores spil og prøve at undgå at falde ned. Og så skal vi frem for at kunne score mål, for det vil vi ligeså meget, som de vil, og det er bare at forsøge at holde bolden nede på jorden, for det er der, vi er bedst. Men det bliver en kæmpe udfordring. De ligger top, mens vi ligger bund, men vi skal gøre vores bedste for at få de point, vi er meget sultne efter,” siger Isabell Nederby.

Kampen spilles søndag, 20. oktober, i Hjørring kl. 14.30 og kan streames her.