En lærestreg for herresenior 1
Foto: Iben Bagge

En lærestreg for herresenior 1

Skrevet af: René Zedler
18. februar 2024

Lørdag stod den på årets kun anden træningskamp, da sne fra oven som bekendt aflyste vores planlagte tur til Jyllinge i sidste weekend.

Turen gik lørdag til Vangede GVI, som pt ligger i tæt kamp om returnering til DS fra Københavnerserien.
Det blev en kamp som gav mange svar, og en kamp som også viste, hvad det betyder, at have besluttet sig for at være “vild” (møde op i den bedste udgave af sig selv) eller ej. Med middelmådighed (ikke at gøre sit allerbedste) opnår vi nemlig intet i livet, heller ikke på fodboldbanen. Desværre var der for mange af sidstnævnt i vores start 11’er, og det var derfor ikke ufortjent, at GVI var foran 1-0 ved pausen. Vi brænder selv nogle rigtig store chancer, men et godt spillende GVI hold sad på store dele af spillet i første halvleg og var således fuldt fortjent foran, da der blev fløjtet til pause.

5 udskiftninger i pausen skabte indledningsvist fornyet forvirring og usikkerhed på holdet, hvilket GVI ikke var sene til at udnytte. Starten på 2. halvleg blev således indledt som første halvleg med GVI som klart dominerende på bolden. Det blev 3-0 til GVI inden vores nye 11 mand blev komfortable med hinanden og fik vendt kampen. De sidste 25 min. viste vi således lidt af de takter, som vi så i vores første træningskamp for 14 dage siden mod PI Fodbold, og som vi også begynder at se mere og mere af til træning.

Vi blev bedre og bedre på bolden, prøvede og lykkedes oftere at spille ud af GVI’s pres, og så var vi bare generelt meget mere på bolden og med en større ro end tidligere i kampen. Der blev bragt energi og vi fyldte pludselige meget mere på banen. Rasmus Brøns “Brønner” kroner en energisk indsats af med 2 kasser til 3-2, inden GVI ud af det blå får deres 4 mål på et selvmål til slutresultatet 4-2 til GVI.

Overordnet en ikke tilfredsstillende oplevelse. Dog meget glad for, at vi som forventet kommer tilbage i kampen i 2. halvleg. Vi må og skal dog også være realistiske og have in mente, at vi står med en helt ny trup, med 7 nye ansigter, 1 tilbagevendt BSF’er, en del unge og ikke mindst enkelte, som aldrig har spillet på dette niveau tidligere.

Rom blev ikke bygget på en dag, og derfor har vi alle brug for tid, tillid og de rette omgivelser til at udvikle os. Med andre ord har vi alle brug for hinanden. Og i den forbindelse vil jeg benytte lejligheden til endnu engang at rose vores følgere. At spille i GVI var jo, trods manglen på “Skurets” (Ibens og Kickies) kaffe til kun 14 kr., som at spille på hjemmebane. Det er helt igennem fantastisk, at opleve så mange som følger holdet. Måske vi skal have fat i en entreprenør til udvidelse af tribunen i “Gryden” inden turneringsstart 😂. Det er virkelig en anden stemning og oplevelse, end hvad jeg ved selvsyn så og mærkede de sidste 4 kampe af efteråret 2023. Lige nu glæder vi os til vinterferien er overstået, så vi kan arbejde stenhårdt videre med fuld trup i den kommende uge. Og så glæder vi os ellers til at besøge vores ligakonkurrenter fra Espergærde IF lørdag den 24/2-2024 kl. 14.15 til årets næste træningskamp……….og selvfølgelig meget gerne sammen med jer allesammen igen ⚡️+ ❤️ = 🏆.

Vi er på vej 🚀

Zedler