U14 spilleren Anis Dauti udtaget til DBU talentsamling
Foto: Kenn Hillmann

U14 spilleren Anis Dauti udtaget til DBU talentsamling

Skrevet af: Kenn Hillmann
26. september 2019

Vores drengeafdeling oplever i øjeblikket en støt stigende udvikling i såvel antal spillere men også på den sportslige side, hvilket går hånd i hånd med vores ambition nemlig at komme indenfor i DBU’s stjernesystem, som vi give os mulighed for kontinuerligt at konkurrere på liga-niveau.

Det er derfor med en stor grad af stolthed, at en af vores egne drenge er kommet igennem nåleøjet og nu bliver en del af DBU’s talentsamling.

Anis Dauti har altid spillet i BSF og vi er rigtigt glade for, at han og familien har holdt fast i BSF trods mange henvendelser fra større klubber, hvilket er naturligt med det potentiale, som Anis har.

Det bærer frugt, at klubbens ledelse har prioriteret at sikre det gode træningsmiljø ved at få gode og kompetente cheftrænere ind på drengeårgangene og samtidigt kan vores samarbejde med Brøndby IF sikre, at de dygtigste drenge kan udfordres i et andet miljø uden nødvendigvis at skulle skifte klub.

Cheftræner Ersün Züfer fra vores U14 mesterrækkehold udtaler i den forbindelse

“Anis har det seneste år været gennem en enorm udvikling, hvilket har medført at han bliver en del af DBUs talentsamling i oktober. Vi ønsker Anis stort tillykke og glæder os til at følge ham”.

Vi ønsker Anis tillykke med udtagelsen.

FORZA BSF