Succesfuld kursusafvikling i BSF
Foto: Simon Knudstrup

Succesfuld kursusafvikling i BSF

Skrevet af: Simon Knudstrup
16. marts 2022

Søndag den 13. marts var BSF værter for et kursus i samarbejde med DBU Sjælland for Fodbold Fitness ansvarlige rundt omkring i de sjællandske klubber.

Klubadministrator Simon Knudstrup var vært på dagen sammen med Andreas Larsen fra DBU Sjælland, som stod for oplæggene. Kursisterne brugte mødelokalet ved TopDanmark Hallen, hvor der var forplejning igennem John Froman i BSF Caféen, samt var på banen i TopDanmark Hallen hvor de kørte et træningsprogram og fik inspiration. Ligeledes lagde BSF også materialer m.m. til kursisterne.

Fra BSF deltog Lene Mæng og Tina Drejer Eeg, som er ansvarlige for vores succesfulde Fodbold Fitness hold i BSF. Husk at der altid er plads til flere. Vores Fodbold Fitness træner 1 gang om ugen under kyndig ledelse af Lene og Tina - og med masser af humør og motion. 

Der var i alt over 20 kursister fra vidt forskellige klubber, både i forhold til størrelse og geografisk, men heldigvis var feedbacken til BSF meget ens – nemlig stor ros for både vores faciliteter men også vores service og værtskab. Det er vi naturligvis rigtig glade for.

Tak til DBU Sjælland for en god kursusafvikling og til kursisterne for at komme talstærkt til BSF og for de fine ord om os som værter.