Transitionstræner søges

Transitionstræner søges

Skrevet af: Gert Sørensen
02. januar 2020

Vi søger en engageret cheftræner til vores transitionshold.

Klubbens kvindesenior 2 hold er en del af vores elitesetup som transitionshold til vores kvindeliga hold og spiller i kvindeserie øst med ambitioner om 1 division.

Kvindesenior 2 er et vigtigt hold i vores elitesetup og fungerer som en solid base og transitionshold for unge talenter som går fra ungdoms fodbold til senior fodbold, og som måske ikke helt er klar til kvindeliga bold med det samme.

Talentudviklingen skal naturligvis være i højsædet – således at pigerne får de nødvendige redskaber og mestrer de færdigheder, som der skal til for, at de på lang sigt har muligheden for at kunne begå sig på det højeste niveau i Danmark og blive en del af vores kvindeliga trup.

Holdet træner 3 gange om ugen

Du kommer til at indgå i et setup i pige/kvindeafdelingen m. reference til den sports- og talentansvarlige og kommer til at arbejde tæt sammen med de øvrige trænere i pigeungdom samt kvindesenior om bl.a. optræning, holdudvikling, spillerudvikling og fysisk træning m.m.

BSF er en af de førende klubber inden for pige og kvindefodbold i landet og har både bredde og elitefodbold på pigesiden, vi en stor klub med over 1000 medlemmer med et stort trænernetværk og klubliv og en klub hvor pigeafdelingen er blandt de største under DBU Sjælland og vi ønsker at beholde vores talenter i klubben også efter de er overgået til senior fodbold.

Vi er på udkig efter en træner med minimum DBU B-licens, som kan forsætte talentudviklings arbejdet.

Vi tilbyder aflønning efter aftale, træningstøj, videreuddannelse, sparring med andre trænere i pige-kvindeafdelingen

Er du interesseret, så er vi klubben med mulighederne.

Kontakt sports- og talentansvarlig Gert Sørensen på ges@fdc.dk