Status på sæson 2018/2019 for U18 DM
Foto: U18 Pigerne i USA

Status på sæson 2018/19 for U18 DM

Skrevet af: Torben Storm Clausen
11. juli 2019

Så blev det sommer og tid til en velfortjent ferie for spillere såvel som trænere.

Vi kan kigge tilbage på en sæson fyldt med masser af udfordringer, frustrationer, men bestemt også med meget mod, glæde og lyst til at spille fodbold.

Sæsonen bar præg af den urolige opstart sidste sommer, hvor man kun stod tilbage med 5 spillere fra holdet året før. Den bar dog også præg af det utrolige fællesskab og de tætte relationer det lykkedes spillerne at skabe med de nye spillere, på trods af den svære udfordring det var at bygge et helt nyt hold op fra bunden.

Højdepunkter i sæsonen:

En plads i semifinalen i pokalturneringen.

En masse hårde, men også nogle spændende og tætte kampe i U18 DM ligaen.

Optræning med 3F Kvindeligaens nr. 4 ( hele 9 spillere fik muligheden for at vise sig frem på højeste niveau)

Træningslejr i i påsken i Dallas USA.

Det lykkes at skabe et hold af spillere, der på trods af manglede resultater altid var træningsparate og havde lysten til at forbedre sig. Man fandt succes og fremgang i den individuelle udvikling såvel som holdets udvikling i alle spillet faser. Spillerne viste hele sæsonen stor fighter vilje uanset, hvilke udfordringer de mødte og deres mod til at forsætte, viste stor styrke og karakter.

 ” Anyone can give up, It’s the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that’s true strength” Citat: unknown.

Fremtiden i klubben ser lys ud og vi er i en meget bedre situation. Der bliver fokuseret mere på samarbejdet imellem ungdom og senior både imellem Kvindeliga holdet såvel som 2. senior. Det handler om at give spillerne muligheder for at kunne vise sig frem på højeste niveau og give dem de bedste muligheder for at udvikle sig.

Læs mere om vores transitionshold her

Læs mere om BSF åben træning for Årgang 2002 og 2003

Der skal lyde en stor ros til spillerne for deres evige hårde arbejde og måde at håndtere sæsonen på.

En stor tak skal der også lyde til lederne i klubben for at være med til at videreudvikle og forbedre setuppet og mulighederne for spillerne i ungdomsafdelingen.

Til sidst, men ikke mindst, også en stor tak til alle forældre for deres utrolige og uundværlige støtte igennem hele sæsonen.

Vi i BSF siger tak for denne gang til U18 DM og forhåbentligt på snarligt gensyn.

FORZA BSF