BSF har fået tildelt pigelicens for sæson 2022/23

BSF har fået tildelt pigelicens for sæson 2022/23

26. maj 2022

I tirsdags uddelte DBUs Kvindeeliteudvalg licenser til de danske pigeklubber og BSF var igen blandt dem der fik en licens. Igen i år har BSF fået 1,5 stjerne, hvilket betyder at BSF er placeret i A-gruppen med de bedste 8 klubber – ifølge licenssystemet.

Vi havde ikke forventet at kunne gentage den flotte placering fra sidste sæson, hvor vi blev nummer 1, men da målet var 2 stjerner så er vi selvfølgelige ikke tilfredse og kigger nu frem i år med hårdt arbejde for at tage næste skridt. Vi er dog stadig stolte af at kunne holde niveau og vi har masser af planer for at forbedre os i den kommende sæson.

”Vi er i BSF rigtig stolte for at vi igen i år at være blevet tildelt licens og rangeret i den øverste halvdel. BSF har altid haft en vision om at være blandt de bedste klubber, når det kommer til at udvikle talenter på pigesiden. Over de sidste par år, er vi blevet skarpere på at visionen også kræver en mere klar strategi og at strategien også kræver ansatte, der arbejder strategisk og målrettet med mål, der rækker længere frem end den igangværende sæson eller blot den næste søndagskamp. Derfor har vi valgt at styrke vores setup og dermed også blevet tydeligere omkring det koncept, som grundlæggende ikke har forandret sig. BSF har en klar vision for udvikling af fodboldspillere, mennesker og  klubkultur. Ungdomslicens er i den sammenhæng en vigtige brik – i form af midler og kampe på højt niveau – men den er ikke i sig selv et mål. I BSF handler det altid om det næste skridt, både for den enkelte spiller i BSF og for BSF så det bliver et endnu bedre udviklingsmiljø for klubbens spillere ”.

Udover at vi i BSF glæder os over vores egen licenstildeling, så glæder vi os også over at gruppen af licensklubber er vokset, hvilket betyder at vi nu har fået to nye licensklubber at lege med. Et stort tillykke til Greve og Dalum/Næsby, som i år er kommet ind i licenssystemt og dermed med til at sikre at vi sammen kan skabe endnu flere udviklingsmiløjer for endnu flere pigespillere.

DBU’s tildeling er baseret på en vurdering af følgende parametre:

– Strategi

– Organisation, Struktur, HR

– Holdudvikling

– Individuel udvikling

– Faciliteter

– Sportsligt niveau

– Produktivitet

I de kommende måneder vil I kunne læse om BSF tiltag på pigesiden for den kommende sæson. Fælles for alle tiltag er at de sigter mod at skabe et bedre og mere sammenhængende udviklingsmiljø for klubbens pigespillere.

Læs mere om tildelingen af licenser her hos DBU