"Vi kan være tilfredse med, at vi fik samlet os op"

Skrevet af: Nanna Wincentz Ludvig og Karoline Petersen
18. oktober 2020

Lørdag hentede Ballerup-Skovlunde endnu et vigtigt point i 1. divisions Grundspil, nedrykning, da spillerne fik 1-1 med hjem fra Damsø.

Forsvarsspiller Karoline Petersen sætter her ord på kampen:

”Lørdagens kamp var to helt forskellige halvlege. Vi havde ikke den bedste start på første halvleg, og vi formåede aldrig rigtig at få helt fat på spillet i løbet af halvlegen. Vi formåede dog at indfri et af vores fokuspunkter fra ugen, nemlig at have mere fysik i nærkampene.

Vi gik lidt frustrerede til pausen bagud med 1-0, som de scorede til fem minutter før, og følelse af, at vi var bedre end, hvad vi havde præsteret i de første 45 minutter. Efter vi fik nogle aftaler på plads og lavet nogle justeringer, var vi klar til anden halvleg. Vi begyndte at skabe flere chancer fra siderne, hvilket fik åbnet deres forsvar mere op centralt på banen. Vi fik lagt et godt pres på deres forsvar som også gav pote ved målet til 1-1, som Sille Lindqvist satte ind.

Vi ærgrer os selvfølgelig over, at vi ikke fik alle tre point med fra kampen, men vi er et sted i sæsonen, hvor alle point er super vigtige, så at vi formår at samle op på vores spil i anden halvleg og komme tilbage i kampen er noget, vi kan være tilfredse med. Vi tager det ene point med fra dagens kamp og ser frem til næste uges kamp mod Østerbro, som vi ved bliver en hård og svær kamp.”

Med uafgjort bibeholder BSF sin tredjeplads med 8 point efter 6 kampe. Næste kamp er endnu en udebanekamp, hvor Østerbro IF som nævnt venter lørdag 24. oktober kl. 10.00.