SEJR! og 3 vigtige point på kontoen

Skrevet af: Marko Rajovic
18. april 2021

I dag mødte vi Avedøre på udebane, og der var kun ét mål for dagens kamp; 3 point.

Det var tydeligt fra kampen begyndelse at se, at vi var det angribende hold, og at Avedøre var ganske tilfredse med at stå dybt og vente på omstillinger. Det var en svær kamp at spille, da banen ikke indbød til spil på græsset, og det satte også præg på kampen. Der blev spillet mange lange afleveringer, og begge hold var ganske ufarlige den første halve time.

Efter små 40 minutters spil har vi et godt opspil i venstre side, hvor Reus afdribler sin modstander og lægger en god bold ind i feltet, og efter usikkert målmandsspil kommer Vincent først på bolden og smider den i kassen til 1-0, som også blev pauseresultatet.

2. halvleg bød også på primitivt spil, og Avedøre blev kun farlige når vi var i ubalance og ikke var helt afstemte bagved. Efter en times spil kom to gamle kendige på banen; Zeder der har døjet med skader og Tide der skulle have udstået en karantæne.

Disse to spillere skulle komme i en positiv hovedrolle med godt 5 minutter tilbage af kampen. Et hjørnespark som Zeder for fornem vis smider til bagerste stolpe, hvor en umarkeret Tide dukker op og header bolden sikkert i mål. Selvsamme Tide tager sig af kampens sidste afslutning, et frispark lidt ude fra feltet, som han sikkert sparker ind bag en chanceløs målmand.

En fortjent 3-0 sejr, mod et hold der ikke var på det højeste niveau, og 3 vigtige point. Vi spiller allerede igen onsdag, hvor vi igen jagter en sejr.