Henrik Mamsen er ny børneudviklingstræner i BSF

Henrik Mamsen er ny børneudviklingstræner i BSF

Skrevet af: Simon Knudstrup
12. august 2024

BSF er meget glade for at kunne offentliggøre ansættelsen af Henrik Mamsen i en deltidsstilling som klubbens nye børneudviklingstræner med fokus på årgangene U10-U12 på drenge- og pigesiden. Det er den stilling, som tidligere blev varetaget af Sonny Fernandez, der for nyligt opsagde sin stilling i klubben.

Henrik Mamsen er et kendt ansigt i BSF, idet han i flere år har været træner i klubben på 2011 pigerne. Han har også stået bag Golazo Camp i BSF samt varetager ligeledes morgentræningen på Hedegårdsskolens idrætsklasse på vegne af klubben.

53-årige Henrik Mamsen har den næsthøjeste UEFA-licens, nemlig A-licens, og har mange års erfaring fra såvel BSF som andre større klubber på Sjælland hvor han har trænet forskellige elitehold, herunder i FCK, samt i forskellige aldre. Mamsen har desuden også erfaring indenfor både pige- og drengefodbold.

I BSF vil Henrik Mamsen primært koncentrere sig om udviklingen af børnefodbolden med et særligt fokus på U10, U11 og U12 drenge og piger. Henrik vil derfor ofte være at finde på banen netop omkring disse årgange.

”Vi er meget glade for at tilknytte Henrik Mamsen som børneudviklingstræner i klubben. Vi kender Henrik rigtig godt og ved hvor fagligt stærk og kompetent han er, og vi er helt overbeviste om at han vil kunne rykke børnefodbolden i BSF yderligere og skubbe til den rigtig gode udvikling, der i forvejen har været. Vi byder Henrik varmt velkommen og glæder os til samarbejdet,” udtaler Simon Knudstrup og John Walsh, der er børneansvarlige i klubben.

Henrik Mamsen fortæller: ”Jeg ser frem til at starte i BSF som børneudviklingstræner og til i den nærmeste fremtid at snakke med trænerne fra U10-U12 og være på banerne for at lære årgangene godt at kende. BSF har gode og store visioner for børnefodbolden som jeg deler, og som jeg håber at kunne bidrage til, med det jeg har taget med mig fra mine mange år i fodboldens verden.”

Henrik Mamsen begynder i stillingen med omgående virkning fra dags dato. Velkommen til Henrik!