Julemanden kom forbi…

Julemanden kom forbi…

Skrevet af: John Walsh
17. december 2022

Lørdag formiddag er tumlingetid i Skovlunde hallen ved Lundebjergskolen. Her samles BSF Tumlingebold mellem 9.00-10.30 under ledelse af Daniel Gutierrez. Daniel står for fælles ”opvarmning” med morgengymnastik for alle og for den fælles afslutning, hvor alle børnene synger med.

Mellem morgengymnastik og afslutningen er der fri leg på alle de mange aktiviteter, der er trukket frem af de frivillige og som bliver brugt flittigt. Der bliver gynget, hoppet, gået på line, kravlet, løbet og ikke mindst grinet, når man er rigtig dygtig til det. Alderen hos børnene er ca. 2 til 5 år.

Lørdag d. 17/12 var lidt speciel, da det var den årlige juleafslutning og her var der sørget for et stort julebord med godter til små og store. Bordet blev livligt besøgt af de omkring 100 børn og voksne der deltog. Midt i det hele kaldte Daniel alle børnene ind på midten og der blev gået rundt i rundkreds, mens man sang julesange.

Og pludselig lød der et Ho-Ho-Ho ovre fra hjørnet af hallen og ind kom Julemanden med en stor sæk på ryggen. Alle børnene stoppede med at synge og kiggede i retningen af ham. I hans store sæk var der godteposer til alle børnene og alle stillede pænt op på række for at få deres.

Endnu en dag til TumlingeBold er slut og mange trætte børn skulle hjem og snuppe en middagslur.

Hvis du nu sidder og tænker, at du kender et barn i den alder som godt kunne tænke sig at prøve tumlingebold, så er der gratis prøvedag d. 7/1-2023 kl. 9.00. Man behøver ikke tilmelde sig, men møder bare op i Skovlundehallen kl. 9.00.

Se i øvrigt de mange sjove billeder som klubbens fotograf Iben Bagge har tager ved at trykke på Galleriet i toppen.