"Der er en helt vild god energi i truppen"

"Der er en helt vild god energi i truppen"

Skrevet af: Nanna Wincentz Ludvig
17. oktober 2020

Spillerne tager lørdag til Vanløse for at møde Damsø i 1. division. Målet er at få sæsonens første udebanesejr.

Efter 7-0 sejren i Gryden sidste weekend, gælder det nu Damsø på udebane. En kamp der på papiret skal vindes og vil lune godt hos BSF i tabellen. Damsø kommer med et friskt nederlag på 0-5 mod Solrød og har 3 point mod BSF’s 7.

Spillernes fokus ligger mere på sejre end på point, og glæden over den seneste triumf fylder sammen med det gode spil, de har fået vist i de seneste kampe, fortæller Sille Lindqvist.

”Der er en helt vild god energi i truppen. Man kan mærke en god vilje til at ville hjælpe hinanden inde på banen, både til træning og til kampe, og samtidig har vi fået et bedre indblik i, hvordan vi skal spille for at lykkes,” siger hun.

Det gælder derfor om at holde momentum, når kampen fløjtes i gang ved middagstid lørdag. Spillet, der har ført til to sejre i de seneste tre kampe, skal også fungere, hvis sejr nummer tre skal i hus.

”Vi skal fortsætte med at lægge en masse energi i kampen og gå på. Ofte har vi været lidt overmatchede på fysikken, men jeg synes, vi har vist de sidste par kampe, at det ikke behøver at være sådan. Vi skal også fokusere på vores spil med bolden og få det til at køre. Hvis vi kan det, skal det nok blive til en sejr,” siger Sille Lindqvist.

Kampen mod Damsø er den første udebanekamp af tre i træk. I de næste uger venter først topholdet Østerbro og så endnu en kamp mod FB. Men selv om der formentlig venter større modstand i næste weekend sørger spillerne for at holde fokus på lørdagens kamp.

”Vi kommer ikke til at se det som en træningskamp inden Østerbro. Vi skal nøjes med at kigge på en kamp af gangen, for kampen mod Damsø kan være svær nok i sig selv,” slår Sille Lindqvist fast.

Kampen spilles på Vanløse Idrætspark (opvisningsbanen) i dag lørdag 17. oktober, kl. 12.00. Scoren kan følges på kvindeliga.dk.