En tur til Taastrup endte med 3 velfortjente og vigtige point

Skrevet af: Christian Jørgensen
22. september 2019

Vi havde ét formål med denne kamp i Taastrup, og det var, at vende snuden retur mod Ballerup med 3 point. Det lykkedes som bekendt og var helt på sin plads efter spil & chancer.

Vi startede kampen fint på bolden, og fik den kørt godt rundt spillerne imellem. Vi tilspillede os både store chancer, og de famøse “halve / lige ved og næsten chancer”. Taastrup viste deres farlighed i det direkte omstillingsspil. Trods vores store chancer i 1. halvleg, fik Taastrup den allerstørste i form af et straffespark. Palle diskede dog op med en outstanding redning, og fik vippet bolden til hjørne. Palle stod iøvrigt en stor kamp, og tog sig af stort set alt der blev sendt hans vej. 1. halvleg endte uden scoringer, selvom den ret beset kunne/burde have stået 3-1 i vores favør.

2. halvleg bølger lidt mere frem og tilbage. Vi bringer os foran efter 49 minutter ved Ralle. Et fornemt pres spil omkring Taastrups felt udmøntede sig i, at Brøns får opsnappet læderet og med et enkelt træk mod baglinjen føler en høj aflevering bagerst i feltet, hvor Ralle har sneget sig om og flugter bolden i nettet. Den føring holdt ca. 8 minutter, da vi, alt for passive, lader Taastrup spille bold omkring eget felt. Det udmønter sig i en flot afslutning, der sejler over i fjerneste krog uden chance for Palle.

Tilbage til start for os - en kold klud i hovedet. Drengene knoklede videre i varmen og gjorde alt for at trække hinanden op igen. Det bliver lidt noget tjubang bold i denne periode, som passede Taastrup bedst.

Alt i alt en meget lige kamp i denne fase, der kunne gå begge veje. Vi skifter Frederik Larsen ind efter 67 minutter i håb om at få ændret momentum lidt, og holde lidt bedre på bolden. Han nåede hele 5 minutter, inden han fik sit andet gule kort. Okay, han kunne så pænt tage en Taastrup spiller i hånden til omklædningsrummet, da begge spillere formåede at få gule kort i samme sekvenser.

Heldigvis for os, var Ralle slet ikke færdig med at vise sin højre pote frem. I det 85. minut dumper der nedfald fra et frispark ned for fødderne af Ralle, der med et brag af en afslutning sender en absurd god afslutning ind bag Taastrup keeperen, som jeg ikke er sikker på ser bolden før nettet blafrer.

Efter målet til 2-1 presser Taastrup det de kan for en udligning. Den kommer aldrig og derfor kunne vi køre hjem med det vi kom efter. En kamp hvor vi så bedre ud på bolden, og fik sat et passende antal af målgivende chancer op. Næste skridt må være, at lave de chancer om til mål, så vi slipper for alt for meget spænding i de efterhånden vante 6 minutters overtid.

Køge Nord FC venter i næste kamp hjemme i Gryden på lørdag kl 13.00. Kom glad og giv drengene den afgørende støtte.

Billeder fra kampen kan ses i kampgalleriet.