Afslutningen på sæson 2023/24
Foto: Daniel Egeberg

Afslutningen på sæson 2023/24

Skrevet af: Kasper Moesgaard Christiansen
11. juni 2024

Lørdag d. 25 maj var det blevet tid til at medaljerne skulle fordeles for sæson 2023/24. BSF Powerchair Football havde 3 kampe i sæsons sidste stævne som blev afholdt i Aarhus.

Dagens 1. kamp var imod de danske mestre Aarhus Rolling Devils 1 og spillet bølgede frem og tilbage, der var masser af chancer i begge ender. Og BSF formodede og holde Aarhus Rolling Devils nede på 2 scoringer ved afslutningen af kampen og Aarhus vandt dermed kampen med 2-0.

Dagens 2. kamp var mod Aalborg Powerchair Football 1, der var masser af godt spil i begge ender, men desværre formodede BSF ikke og sætte Aalborg under pres. Så kampen endte 3-0 til Aalborg Powerchair Football 1.

Dagens 3. og skæbnesvangrende kamp for BSF om at blive i liga 1 stod imellem BSF Powerchair Football og Aalborg Powerchair Football 2.

BSF Powerchair Football kom meget sløvt fra start så Aalborg kunne ligge pres på BSF og de spillere der sad på BSF bænken kunne næsten ikke holde sig i ro. Og der stod 0-0 ved halvveg. Så holdets anfører Daniel Egeberg blev nød til at banke i bordet og give holdet en opsang i halvlegen så de var klar til en bedre 2. halvveg. Og det virkede for nogle minutter inde i anden halvleg tog Daniel Egeberg sagen i egne hånd, og kørte med bolden helt nede fra egen banehalvdel og scorede til 1-0 til BSF Powerchair Football, og herefter gik det stærkt for BSF. Også Tristan Højrup Faravola og Sophie Braendbyge kom på måltavlen og det sidste mål satte Daniel Egeberg ind direkte på et indskud. Og slutresultatet blev 4-0 til BSF Powerchair Football, og derved sikrede BSF sig af at blive i Liga 1.

Desværre er spot på sport gået konkurs, så næste sæson ved vi ikke helt om der vil komme livestream ellers hvis der kommer livestream vil det komme på Powerchair Football Danmarks Facebook side.

Vi vil også sige stort tillykke til Aarhus Rolling Devils med guldet og også et stort tillykke til Aalborg Powerchair Football 1 med sølv. Og held og lykke til Aalborg & Aarhus når de skal til Champions Cup 2024 i Paris som bliver afholdt d.17-22 juni.

Vi i BSF Powerchair Football afdelingen vil gerne ønske alle en GOD SOMMER 😎 og vi er tilbage i ligaen i starten af September.