Tide, Tide, de kalder ham overtids Tide

Skrevet af: Bo Hansen
14. april 2022

På 3 dage har HS1 spillet 2 kampe og til første kamp fik BSF besøg af Skjold Birkerød.

Kampen startede i et godt tempo og BSF sad på det meste og fik spillet sig til store chancer, men igen manglede den sidste skarphed. Vi har i det sidste stykke tid haft meget fokus på vores afslutninger, men det kunne man desværre ikke se.

Skjold Birkerød havde svært ved at spille sig ud af BSF pres og Skjold Birkerød stod det meste af første halvleg med 10 mand bag bolden og levede på omstillinger, men som kampen skred frem, fandt de mere plads og blev bedre til at finde sig til rette på banen. Kampen gik til pause med stillingen 0-0.

I pausen havde vi fokus på, at vores to 8’ere skulle finde mere plads ved at løbe ud til kanten, i stedet for at være så centralt, som Skjold var rigtig dygtige til at lukke ned for. Samtidig snakkede vi om at vi skulle spille en anelse hurtigere og få bolden op på den sidste 3. del

Anden halvleg startede dog med, at Skjold Birkerød fik et par gode muligheder, men ikke noget vores forsvar ikke kunne stå imod og BSF kom dog hurtigt igen til at stå for spillet. BSF forsatte med at få store muligheder, især vores indskiftningspiller Kalle, kom til et par store chancer, men bolden ville ikke ind og det så ud til at Skjold Birkerød ville få det de var kommet efter, nemlig 0-0, men i 93. minuts overtid, fik vi vundet bolden midt på banen, efter et godt genpres fra Brøns, og Brøns fik spillet bolden videre ud til Tobias, som endelig fik smidt et goldt indlæg ind i feltet. Skjold Birkerøds forsvar havde svært ved at få bolden væk og som trolden ud af en æske, kom EMIL TIDEMAND op og fik headede bolden ind bag en chanceløs keeper. Det skal dog siges, at der nok var et lille skub i ryggen af Tide på Skjolds forsvarsspiller, men heldigvis forblev dommerens fløjte tavs og BSF KUNNE TAGE 3 fortjente point med videre.

Kampens spiller blev Emil Tidemand med 8 stemmer

Fra himmel til helvede

Drengenes første nederlag, i 2021-2022 sæsonen.

Tirsdag aften skulle drengene en tur forbi Snekkersten og hvilken tur det blev.

Det blev en meget skamfuld affære, som BSF endte med at tabte med 5-1 på en dag, hvor intet fungerede, hverken offensivt eller defensivt. Der er ikke så meget mere at sige, om en trist tirsdag aften, men med BSF-briller på, kan man ikke andet end håbe, at det var et wake up call til drengene, inden de næste to meget intense kampe, mod rækkens nr. 2 & nr. 3, VB og Glostrup.