Vi i BSF Powerchair vil gerne takke og hylde Sonny Fernandez
Foto: Daniel Egeberg

Vi i BSF Powerchair vil gerne takke og hylde Sonny Fernandez

Skrevet af: Kasper Moesgaard Christiansen / Daniel Egeberg
08. december 2021

I BSF Powerchair vil vi gerne takke og hylde Sonny Fernandez for hans mange år som cheftræner hos BSF Powerchair. Da han overtog holdet i sommeren 2013, har der ikke været andet end fremgang. Nogle af tingene vil vi komme ind på i denne hyldest.

Siden din start i 2013 har du ført holdet godt fremad. Du har ført os til en bronzemedalje i sæsonen 13/14, hvilket vi som hold er meget stolte af. Siden da er det kun gået en vej og det er fremad. Naturligvis har der været nogle små bump på vejen, som vi som hold er kommet igennem sammen med dig. Ikke nok var det med en bronzemedalje. I sæsonen 14/15 tog vi som CPH BB vores første DM-guld. Du ledte os vejen og vi som hold kæmpede videre mod guldet, da vi i sæsonen 15/16 og 18/19 tog guldet igen som BSF.

Ikke nok med det så har det også ført til to Champions League deltagelser gennem tiden. Hver enkelt spiller på holdet har siden sommeren 2013 forbedret sig, og har gjort BSF til et bedre hold som har avlet flere landsholdsspillere.

Nu er tiden kommet hvor Sonny desværre ligger taktik tavlen på hylden, og BSF går en ny tid i møde. Tak for tiden hos os i BSF Powerchair. Dig og din familie må have alt held og lykke fremover, dog uden at sige helt farvel til os i BSF Powerchair.