”En svær, men ikke umulig kamp”

”En svær, men ikke umulig kamp”

Skrevet af: Nanna Wincentz Ludvig
14. juni 2020

Der venter endnu en hård kamp, når Ballerup-Skovlunde i dag spiller anden kamp i Kvalifikationsligaen på udebane mod HB Køge Kvindeelite.

Der er igen vitale point på spil, når BSF i dag søndag kl. 14 spiller mod HB Køge. Med sig i bagagen kommer BSF med et 1-3-nederlag fra kampen mod AaB i sidste weekend, men det kommer ikke til at påvirke spillerne.

”For os er det at viske tavlen ren, og så tage en kamp ad gangen, en modstander af gangen. Vi har spillet mod AaB. Den kamp er slut, så nu er det kun HB Køge, der gælder,” siger Caroline Petersen, der er hjemvendt til klubben frem mod slutspillet.

Kampen havde trods nederlaget flere lyspunkter, og herfra kan der hentes flere gode erfaringer.

”Vi viste med nogle kombinationer på midten med AaB, at vi godt kan spille op, men vi skal have noget mere af det, og mere fokus på presspillet, så vi kan have bolden mere. Så det bliver en svær kamp, men ikke en umulig kamp, hvis vi tror på os selv for første fløjt og går 100 procent ind i kampen,” siger Caroline.

”Vi har mest brug for en sejr”

HB Køge, der kommer med en 2-0-sejr over Vildbjerg fra første kamp, er heller ikke et hold, der skal undervurderes.

”Jeg tror, det bliver en rigtig hård kamp. HB Køge er nok et lidt bedre hold end AaB, så vi forventer hårdere modstand, hvor vi var godt med i første halvleg, inden vi gik lidt ned i anden. Men vi tror på, vi kan spille op imod Køge og være med,” siger Daniella Diaz.

Med et nederlag allerede i første runde er tørsten efter sejr også en vigtig faktor.

”Vi kæmper alle sammen for en sejr, men vi har mere brug for en sejr for at komme op i Kvindeligaen igen. Vi vil kæmpe alt, hvad vi kan for at vinde den kamp,” siger Daniella.

Mødet med HB Køge Kvindeelite bliver samtidig et gensyn på Peer Lisdorf, der var træner i BSF frem til midt i efterårssæsonen sidste år.

”Det bliver sjovt at møde Peer igen, og se det hold han har fået bygget op i Køge, men samtidig er det jo en gammel træner, og sådan en vil man jo altid gerne slå,” slår Daniella fast.

Kampstart er kl. 14 på Capelli Sport Stadion