Solskinsvejr og 6-0 over Albertslund

Skrevet af: Bo Hansen
10. maj 2022

Til dagens kamp, havde trænerteamet lagt vægt på, at vi skulle komme tilbage på sporet efter 3 nederlag i træk, så vi skulle presse modstanderen over alt på banen og virkelig få dem til at føle, at “Gryden” er en stærk hjemmebane, Allerede efter 3 minutter så man klasseforskellen på holdene. Woss kom igennem på kanten og med et konge indlæg, fik han sparket vores angriber Rasmus Brøns igang, da Brøns kunne heade BSF på 1-0.

BSF sad på det hele, men vi skulle vente til det 35. minut, før Albertslund igen skulle tage bolden ud af rosen. Meget flot og hurtigt kontraspil, perfekt bold af Vilfort, som fortsatte Brøns på en løbetur, hvor han fik et godt indlæg afsted mod Kalle, som sparkede bolden køligt i mål. Kalle, som iøvrigt til dagens kamp, havde mange fans på lægterne.

Inden pausen ville Jonas Zederkopff også lege med og gjorde det med, nok dagens flotteste mål, til 3-0.

I pausen blev vi enige om, at gå ud og forsætte, idet målscoreren kan gå hen og blive afgørende i de sidste kampe.

I det 52. minut, ville holdets topscorer Emil Tidemand også på tavlen. Efter Ralle havde kørt godt og grundigt rundt med deres back, fik han smidt et godt indlæg, lige i knolden på Emil, som fik sagt goddag til Albertslunds mål.

2 minutter senere, fik selvsamme Emil lov, fra 11 meter pletten, til at gøre det til en sikker 5-0, idet Albertslunds forsvarsspiller meget klodset fik nedlagt Emil i feltet.

I det 87. minut fik Tidemand gjort arbejdet færdigt og sparket BSF på 6-0.

Albertslund havde ikke mere i tanken og det kunne let være blevet 2 cifret denne eftermiddag.

Tak til de mange tilskuere og bolddrenge!

Kampensspiller: Rasmus Brøns 9 stemmer