U16-U17 drenge er klar til at byde velkommen til nye spillere

U16-U17 drenge er klar til at byde velkommen til nye spillere

17. juli 2023

Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF) er klar til at byde nye spillere velkommen, på alle niveauer, i årgangene 2008 og 2007 efter sommerferien. Alle er velkommen til prøvetræning fra uge 30 og frem. Vi har på vores årgang både drenge der ikke har spillet i så mange år, til drenge der har været ude i elite-miljøer i de største klubber på Sjælland og nu er i BSF.

Pt., består årgangen af 30 drenge der for størstedelen har spillet sammen i en del år, men som også har fået nye spillere til undervejs, og hvor at fællesskabet er stærkt og sammenholdet er stort. Vi har et fantastisk træningsmiljø om fodbolden – og en masse socialt aktiviteter rundt om fodbolden. Årgangen er højt prioriteret i klubben og vi ser også frem mod en udlandstur til efteråret. 

I efteråret 2023 skal vi spille i den bedste regionale række, nemlig U16 øst 1, som vi har opnået indrangering til. DBUs indrangering af os i denne række baserer sig på flere sæsoner med flotte resultater og flot fodboldspil, og vi ser frem til at skulle bide skeer med nogle af de bedste.

Vi spiller desuden også i U17 række 1, hvor vi vil møde mange dygtige spillere fra årgang 2007 og blive udfordret. Det er en vigtig række for os ligesom U16 - både for at få alle i spil hver uge - men også set i et længere perspektiv at vi allerede nu også kommer til at begå os i U17. 

Hen over sommeren får årgangen en ny kapacitet ind, Mohammed Ibrahim, som er ny-ansat cheftræner. Mohamed er kommet til BSF fra Hillerød, hvor han har leveret et flot stykke arbejde og senest vundet Mesterrækken med årgang 2008. Mohammed har UEFA B-licens og er både ambitiøs og forventningsfuld frem mod at starte med den nye trup ovenpå sommerferien.

Som assistent til Mohammed er der indgået en aftale med Sonny Fernandez som også har mange års erfaring fra fodboldverdenen, både fra drenge og pigefodbold, og også fra elite-plan. Sonny har ligeledes også UEFA B-licens. Med det nye trænerteam er vi fuldt ud overbeviste om at vi kan tage næste skridt frem ad med drengene, og at fagligheden er i top.

Drenge der går på eller skal på efterskole er også velkommen til opstart eller til at kontakte os. Vi tager gerne en snak om hvordan vi kan passe fodbold ind i et efterskoleophold – om det er træninger i et mindre omfang samt kampe, eller kun er kampe når man er hjemme fra efterskole, det kan vi tage en snak om. Så kontakt os hvis du savner et sted at spille kampe, mens du er på efterskole.

Vi træner i efteråret 2023 mandag, tirsdag og torsdag kl. 17.00. Opstart mandag 24. juli, men er man ikke hjemme der, så kan man naturligvis komme senere på sommeren. 

Vil du høre mere eller vil du kigge forbi til opstart? Så kontakt Claus på telefon 26 24 94 13 eller mail clausbehrend@gmail.com.

Foto: Ny-ansat cheftræner Mohammed Ibrahim