Bolden ruller stadig hos KS2

Bolden ruller stadig hos KS2

Skrevet af: Kristina Kragh Kanstrup
28. juni 2024

Historien eller historier på KS2 er uendelige.. I alt den tid trænerteamet har været omkring holdet har der været op og nedture. Vi skal ikke så lang tid tilbage, hvor vi faktisk havde kastet håndklædet i ringen. Klubben nåede også søge ny træner m.m. Men held i uheld var der ingen der kunne overtaget holdet i samme ånd. Vi kiggede hinanden dybt i øjnene og blev enige om at give det endnu en chance. Opgaven var ikke nem og håret blev lidt mere gråt. Men der stod et hold, som til tider kun bestod af 4 spillere til en træning. Men 4 ihærdige og stærke spillere som vi gerne vil kæmpe kampen med. Inden ret længe og med en kreativ indsats lykkes det at stable et hold på benene. Der blev kæmpet, men resultaterne ramte os. Vi rykkede ned, hvilket måske også var det der skulle til, for at få bygget op igen på ny.

Det hele begyndte at lysne og vi stod igen 16-18 spillere til træning. Stemning var i top og glæden var tilbage.

Efter holdlederen selv blev spiller i klubben, betød det at nogle af spillerne begyndte at hjælpe andre hold i klubben til stor glæde for fælleskabet. Det resulterede også i at en fra Old Girls tog med ud for hjælpe i en kamp for KS2. Skulle egentlig bare hjælpe ved at give små 5 minutters pause/luft til dem der havde brug for det. Men grundet sygdom og skader på holdet, endte med at spille fuld tid altså 90 minutter og gjorde det sindssygt flot og godt.

Det er præcis trænerteamets ånd og klub følelse at man hjælper der hvor der er brug for hjælp uanset alder, hold og køn i vores klub. BSF!!!

Dette gjorde så også at vi selv havde seje spillere på KS2 som tog arbejdstøjet på og hjalp KS1 da de havde brug for hjælp efter spiller reducering. To af vores dygtige spillere valgte sågar at skifte hold. Dette var vedmodigt for KS2, men igen rykkede vi sammen i bussen.

Vi er nu igen på vej i en super god retning og igen kan mærke og fornemme stemningen af glæde på holdet. Vi vælter os i indmeldelser på holdet – netop fordi KS2 er et hold med glæde og sammenhold. Flere ”gamle” BSF´er vender nu tilbage til holdet og nye spillere kommer til.

Vi træner 2 gange om ugen (tirsdag og torsdag) på BSF´s baner i Ballerup. Træningen består af mange forskellige øvelser, hvor alle kompetencer har mulighed for at blive udviklet. Vi gør brug af seriøsitet, men dette betyder ikke, at vores træninger ikke er hyggelige. Både trænere og spillere nyder at komme til træning. Der er altid fuld gas på, samt højt humør, jokes og andet spas.

Vi er et hold der også vægter højt at ses til månedlig fælles spisninger og laver også sociale ting sammen, for at styrke fællesskabet.

Vi arbejder tæt sammen med KS1 og U19 og U16 omkring spillere, så alle I BSF får mulighed for kamptid om det så er på vores hold eller et af de andre hold.

 

Vi ses på banerne

Fodbold-hilsner fra

KS2 trænerteam
Lone og Gert