Spændende dag på Farum Park for U14
Foto: Tina Steiness Madsen

Spændende dag på Farum Park for U14

Skrevet af: Tina Steiness Madsen
25. april 2021

U14 pigerne skulle søndag formiddag møde Farum BK som er puljens stærkeste modstander. 

Pigerne havde forberedt sig og taktikken lå klar, vi skulle gøre det så svært for Farum som muligt. 

Farum har et dygtigt u14 pigehold med høje fodboldtekniske færdigheder, så vi vidste at kampen kunne blive en svær opgave.

Fra dommerens første fløjt viste pigerne fra BSF/LSF en mentalitet og fightervilje som blev svær for Farumpigerne at hamle op med. Der blev presset på fra begge hold og efter 7 min banker Fie Fisker bolden i nettet på langskud. Jublen ville ingen ende tage og BSF/LSF kom foran 0-1. Farum pigerne pressede på og vores målmand Kathrine Girich havde nogle vanvittige TV- redninger, men på trods af det lykkedes det alligevel Farumpigerne at sende bolden i mål efter 26 min og nu 1-1. 

Pigerne bevarede roen og turde spille sig frem af banen. Det meste af spillet foregik nu på midten.

Der blev spillet til chancer i begge ender men til vores held stod vores bagkæde fast, og lå tæt på markeringerne. Farum får flere gange spillet sig til nogle friløbere, men særligt vores to midterforsvar Filippa Girich og Freyja Lavesen bevare roen og rydder op, så Farum pigerne ikke kom for tæt på mål. 

2-Halvleg går igang, og vores piger hang i med næb og klør, Farum pressede endnu mere fysisk hårdt på, og det resulterede i et par frispark. 

Det var tydeligt at se, at pigerne igen fandt den indre vilje frem, og gejsten til at løbe den ekstra meter for hinanden, selvom det var hårdt. Det betalte sig i sidste ende og efter 63 min kunne Naya Madsen sende bolden i nettet, og ændre stillingen til 1-2 til alles store overraskelse. 

Det blev kampens endelige resultat, og pigerne kan simpelthen være så stolte af deres præstation. Der er ingen tvivl om at Farum pigerne spiller flot fodbold, men idag fik BSF/LSF også vist, at med viljen til at vinde, så kommer man langt samtidig med at man kan spille flot fodbold.

Stort tillykke med sejren piger.