Herresenior 1 tager lørdag imod IF Skjold Birkerød

Herresenior 1 tager lørdag imod IF Skjold Birkerød

Skrevet af: René Zedler
24. april 2024

Lørdag 27/4-2024 kl. 11:00 vender vi endelig tilbage til ”Gryden”, når vi tager imod IF Skjold Birkerød og gud, hvor har vi savnet vores opvisningsbane ”Gryden”.

Entré:

Kr. 20

Unge under 18 samt alle medlemmer af BSF er gratis.

Servicering:

Tilskuere vil, såfremt de måtte ønske det, få mulighed for at blive serviceret med både fadøl (kr. 40), sodavand (kr. 14), kaffe (kr. 14) og et udvalg af slik mv………og naturligvis en grillet pølse med brød og hele “svineriet” direkte fra grillen (kr. 40).

Skulle der, trods vores lækre grillpølser, indfinde sig en person med et ildebefindende, som hellere vil have en toast (kr. 17), så sørger vores søde personale, ganske vist ikke med deres bedste vilje, men alligevel med et smil på læben, naturligvis også for en toast.

Lodsedler:

Alle fremmødte, såvel spillere, ledere og tilskuere, vil både før og under kampen (helt til sidste fløjt) igen have mulighed for at købe matchlodder (kampresultat lodder) med præmie til det vindende lod (lodsedlen med kampens resultat).

Lodsedler bliver solgt fra ”Komfuret” vores kiosk i ”Gryden”.

Dagens præmier består af ikke ubetydelige gavekort fra vores trofaste sponsorer Cecilies Café-bowling-minigolf (Herlev og Taastrup) og SuperBrugsen Skovlunde. En lodseddel koster kr. 15 (5 lodder for kr. 65). Det skal bemærkes, at der kun er 100 lodsedler i hver serie.

Skulle der være en person, som bare er helt i ekstase over at kunne vinde et gavekort til Cecilies Café-bowling-minigolf eller SuperBrugsen, Skovlunde, så er der naturligvis mulighed for at vedkommende kan købe alle 100 lodder. Det vil trods de fine præmier, dog være en lille underskudsforretning for vedkommende, men det går jo til et godt formål :-)

Lidt godter til de små

Alle børn under 15 år (naturligvis også børn fra IF Skjold Birkerød) kan ved eventuelle BSF scoringer afhente lidt slik i ”Komfuret” sponsoreret af Føtex Lautrupcentret.

Dagens modstander

IF Skjold Birkerød er med en placering som nr. 5 og 14 point foran os selv og tilsvarende 14 point fra kvalplads (nr. 2) ”home safe”, idet de med 8 kampe tilbage må siges at være udenfor såvel opryknings- og nedrykningspladserne.

Dagens modstander kommer med en frisk sejr i bagagen, idet de i den forgangne weekend besejrede Herstedøster IC, hvor vi som bekendt desværre selv led et sent og knebent nederlag til topholdet Fredensborg BI.

Der hersker ingen tvivl om at drengene og trænertemaet, til trods for at vi ufortjent er blevet straffet i flere kampe, er på sporet og med garanti vil gøre livet surt for IF Skjold Birkerød på lørdag.

Lørdag er også dagen, hvor vi skal have hele byen i ”Gryden”. Vi håber derfor meget på at se jer alle igen, og ikke mindst sprede budskabet i hele byen, så vi inden længe kan melde udsolgt i ”Gryden” til vores hjemmekampe.

De 14 krigere til lørdagens kamp udtages blandt vores 24 mand store trup, som fremgår af vedlagte kamp flyer.