Hjem fra Aarhus med nyt nederlag

08. september 2019

Udebaneturen mod VSK Aarhus endte med et nederlag på 0-4 for Ballerup-Skovlunde i Gjensidige Kvindeliga. Pasningsfejlene kom til at koste dyrt.

Efter tre hjemmebanekampe i træk, var det lørdag blevet tid til en kamp på udebane. Destinationen var VSK Aarhus. Med blot to point på kontoen efter fem kampe var point tiltrængt.

VSK startede med boldovertaget, men fik ikke spillet sig til de store afslutninger. Desværre blev det heller ikke til de store målchancer for BSF. Lærke Tingleffs skud nogle meter over mål efter et kvarters spil var et af de bedste forsøg fra kvinderne i første halvleg.

Senere blev bolden i et af BSFs opspil samlet op af en spiller fra VSK efter et langskud. VSK begyndte hurtigt en kontra, der til sidst sendte bolden til VSK Aarhus’ Sofie Bloch Jørgensen, som sparkede den i mål til 1-0 efter en lille halv time.

Første halvleg var ikke præget af store chancer for nogen af holdene. Flere gange lykkedes det for BSF at forhindre aarhusianerne i at score.

Bedste spil til sidst

Ved anden halvlegs start fik VSK gang i afslutningerne, mens de desværre udeblev for BSF. Heldigvis gik flere af VSKs forsøg forbi, mens Naja Bahrenscheer sikkert tog resten.

Efter en times spil kunne VSK skyde bolden forbi og i mål, men målet blev hurtigt underkendt for offside. På det efterfølgende opspil for BSF blokerede en blåklædt aarhusianer bolden, som VSKs Olivia Holdt i stedet kunne samle op, løbe mod mål med og gøre stillingen til 2-0.

Målet til 3-0 ti minutter senere var også en realitet efter endnu et opspil, hvor VSK kunne erobre bolden. Det var igen VSKs Olivia Holdt der kunne sende bolden i mål, denne gang på et langskud uden de store chancer til Naja Bahrenscheer.

Føringen til VSK gav BSF bedre plads. Det gav flere angreb og afledte også en håndfuld afslutninger. Ingen af disse endte dog i kassen.

Hen mod overtiden blev VSKs Sofie Bloch Jørgensen spillet fri til en kontra. Hendes hurtige løb mod mål og efterfølgende afslutning bragte østjyderne på 4-0.

Pasningsfejl blev straffet

Selv om nederlaget ærgrede Isabell Nederby, følte hun også, at det var fortjent.

”Vi laver for mange fejl i vores pasninger, og sammen med de personlige fejl ender vi med at blive straffet,” sagde hun efter kampen.

De gode spilperioder heller ikke blev udnyttet optimalt, følte hun.

”Vi har gode perioder, hvor vi formår at presse på og komme på deres banehalvdel. Vi får dog ikke færdiggjort vores angreb, så det løber i stedet ud i sandet,” sagde Isabell Nederby.

BSF ligger fortsat sidst i tabellen med to point for seks kampe.

Næste kamp for BSF er søndag 15. september 2019, når de spiller hjemme mod Fortuna Hjørring.