Kvindeliga: Kamp ref fra FC Thy- BSF

Sæsonens første point efter 3-3 i Thisted

Skrevet af: Nanna Wincentz
11. august 2019

Anden runde af Gjensidige Kvindeliga var en målrig af slagsen for Ballerup-Skovlunde. Ude mod FC Thy - ThistedQ var BSF foran flere gange i kampen, men måtte til sidst tage til takke med 3-3.

BSF’s kvinder jagtede oprejsning efter sidste rundes nederlag til oprykkerne fra OdenseQ. Der gik heller ikke længe før første dødboldsmulighed opstod. BSF fik frispark tæt på feltet efter blot to minutter, og Sara Jankovska udnyttede chancen og hamrede bolden op i hjørnet til 1-0.

Små ti minutter senere udnyttede FC Thy - ThistedQ’s Rikke Dybdahl klumpspillet foran målet til at få bolden over stregen og udlignede til 1-1.

Der gik blot få minutter, inden BSF igen kom foran. Det skete, da Lærke Søndergaard listede bolden forbi målmanden.

Inden de første 20 minutter var gået, var det dog helt lige igen, da FC Thy - ThistedQ’s Rikke Dybdahl satte den sidste inderside på foran mål.

Efter en målrig start forblev bolden ude af netmaskerne resten af første halvleg, men med både flere og større chancer til BSF. BSF havde lidt problemer i forsvarspillet i første halvleg og mod slutningen var det tæt på at give FC Thy - ThistedQ endnu et mål.

Sikker målmand forhindrede nyt nederlag

Anden halvleg åbnede med et bølgende spil, men uden muligheder i nogen af enderne. Samtidig åbnede himlen for sluserne og en blæst, der fik træerne rundt om stadion til at danse.

Det første kvarter bød på to chancer til FC Thy - ThistedQ, men Naja Bahrencheer var sikker begge gange, inden hun efterfølgende blokerede en dobbeltchance til thyboerne.

Solen brød frem igen, mens FC Thy - ThistedQ fortsat spillede sig til de største chancer.

Med ti minutter tilbage af kampen, formåede Cecilie Larsen at spille sig forbi to FC Thy - ThistedQ-spillere og lægge bolden ind til en 3-2-føring til BSF. Kort efter var det tæt på endnu en scoring, da Simone Rydahl skød bolden tæt forbi mål.

Føringen holdt ikke længe, og små ti minutter senere begik Nicoline Heilstrup selvmål, da hun var den sidste på bolden efter et hjørnespark.

FC Thy - ThistedQ var tættest på sejren til sidst, men Naja Bahrencheer var sikker i målet.

Resultatet 3-3 giver BSF vores første point i sæsonen og en øjeblikkelig 6. plads, inden rundens sidste kamp.