Målfest gav sejr på 5-3 over IF Skjold Birkerød

Skrevet af: Christian Jørgensen
05. oktober 2019

Vi fik sat endnu en sejr i banken og dermed 3 point. Den blev godt nok unødig spændende og kunne ret beset være endt helt galt.

Vi starter kampen rigtig godt og får spillet fin samt tålmodig fodbold. Drengene var tændt og klar på at levere fra første fløjt. Det gode spil udmøntede sig i en scoring efter 11 min. da Brøns kommer først på et godt oplæg af Benge. Vi kørte ufortrødent på efter 1-0 målet. Det skal dog med, at Skjold Birkerød heldigt for os brændte en stor chance i feltet, der kunne have gjort det til 1-1. Bolden vandrede stadig fint rundt, og drengene havde fint styr på det. I det 27. minut fik Brøns endnu en chance i feltet som han klinisk sparkede ind i det lange hjørne. I denne periode stod der BSF på det hele. Vores pres sad som det skulle og vi spillede generelt fremragende. I de sene sekunder af 1. halvleg, fik Allan taget bolden til sig i feltet og med et hurtigt træk sendt bolden ind ved fjerneste stolpe. Et punktum på 1. halvleg der viste klasseforskel.

2. halvleg kommer vi egentligt fint ud til og spiller fortsat god bold. En kæmpe gave af en aflevering sætter dog Skjold Birkerød i en kontra på vores halvdel, og det udmønter sig i en reducering efter 50 minutter. Helt tosset at “lukke” dem ind i kampen. Herfra fik Skjold Birkerød stor tro på tingene og vi kunne pludselig ikke få gang i spillet. Stor ros til Skjold Birkerød for at tro på, at der var noget at hente i denne kamp. De kørte ufortrødent på og lignede pludselig et hold med stor tro på egne evner. De reducerer yderligere til 3-2 efter 65 minutter og så havde vi balladen. Vi famlede efter vores spil og var pludselig ikke tilstede i presspillet. Det der ikke måtte ske skete og efter 76 minutter kommer udligningen til 3-3.

De efterfølgende minutter bliver lidt rodede, hvor Skjold Birkerød faktisk har en kæmpe chance for at gøre det til 3-4. Heldigt for os er Randrup tilstede med en heroisk blokering. Samme Randrup header bolden i nettet få minutter senere til 4-3. Vi får heldigvis efter scoring en anelse mere ro på det igen. Samtidig har indskiftede Frederik nogle gode muligheder for scoringer, men ind ville bolden ikke for ham denne eftermiddag. Det ville den til gengæld for en anden indskifter nemlig Kalle, der grundet skader har været væk fra 1. holdet i en periode. Han gør det til slutresultatet med et hovedstødsmål i 89. minut efter et veludført hjørnespark. En fornøjelse at indskifterne igen leverer varen. Derudover var det dejligt at se Rajo tilbage på banen efter den knæskade han pådrog sig.

En seværdig kamp hvor 1. halvleg var helt forrygende, men hvor 2. halvleg var rigtig sløj. Skabt af vores egne fejl og et Skjold Birkerød hold, der pludselig fik gang i tingene.

Nu ser vi frem til en god træningsuge og næste kamp ude mod Fremad Valby. Fremad Valby er det eneste hold vi ikke har lavet point mod, så der venter et revanche opgør der og 14 spillere, der vil gøre alt for sejren.