1-0 sejr efter straffespark

Skrevet af: Bo Hansen
29. marts 2022

Lørdag eftermiddag tog BSF imod Liria FK, på kunststofbanen i et opgør, som ikke var særligt velspillet for begge mandskaber. Mange dårlige pasninger og dårlige opspil var med til at gøre kampen kedelig og meget lidt seværdig.

1. halvleg havde BSF et lille overtag i spillet og fik da også muligheder. Især Rasmus Brøns havde en stor friløber og burde nok efter 10 minutter, have bragt BSF på 1-0.

Liria havde også deres chancer og efter ca. 30 minutter, fik de nok kampens største chance, idet Ralle valgte at sparke en for kort aflevering tilbage til Kasper Vilfort. En aflevering, der blev opsnappet af Lirias hurtige angriber, som også fik driblet forbi Kasper, men i stedet for at sparke bolden i det tomme mål, sparkede han bolden på stolpen. Efter det, skulle man tro at BSF var advaret om at give flere GAVER, men 3 minutter senere, var Ralle igen i gavehumør og valgte igen at sparke en for kort tilbagelægning, men denne gang blev bolden reddet af vores anfører Mads Randrup, som var hurtig over deres angriber.

Begge hold var mere eller mindre klar til pausen, da Lirias forsvarsspiller lidt klodset, fik taget bolden med hånden efter en ufarlig bold i feltet, og dermed fik Tidemand chancen fra 11-meterpletten, og kunne køligt bringe BSF på sejrskurs.

I pausen havde trænerteamet fokus på, at vi skulle prøve på, at få bolden lidt mere ned på tæppet og spille med mere tålmodighed og passe på med at blive ved at give ”gaver” væk. Til anden halvlegs start, fik BSF Reus og Kalle på banen i stedet for Tobias og Ralle. Starten på 2. halvleg blev en rodet affære med masser af uprovokerede fejl og dumme bold tab, så BSF blev presset længere og længere tilbage, imens Liria kom frem til flere løse chancer, dog uden de helt store tilbud.

De sidste 10 minutter af kampen blev lidt ødelagt af de mange afbrydelser og det endte da også med, at dommeren fik nok til sidst og gav Liria 3 gule kort og et rødt til deres keeper, der, efter gentagende provokerede tilråb, retvisende måtte forlade banen et par minutter før alle andre. Kampen endte 1-0 til BSF og vi kan gå til topkampen, på torsdag, mod Hørsholm med endnu 3 point i banken.

Kampens spiller: Rasmus Brøns, med 13 stemmer (velfortjent)