HS afdelingen er nu gået på velfortjent juleferie

HS afdelingen er nu gået på velfortjent juleferie

Skrevet af: Danny Hoffensetz
21. december 2021

HS3 sluttede efterårssæsonen på en flot 5. plads med 17 point og en superflot målscore på 64 – 25. Der har været godt gang i målscoringen, så lad os håbe at det fortsætter i den kommende forårssæson. Der skal lyde et stort tak for indsatsen til Patrick Weiss, Thomas Zederkopff og Per Berling, som udgør teamet omkring HS3.

HS2 overvintrer på 9. pladsen med kun 5 point op til 4. pladsen. Det vidner om en tæt pulje. Desværre har vi ikke så bred en trup, som også er med til at give os lidt svingende resultater. Vi håber på at lidt tilgang, kan give os et stabilt forår. Vi har en spændende og dygtig trup, som fortjener at resultaterne går lidt mere vores vej. Også her skal der lyde et stort tak til teamet omkring holdet, som er Torben Pedersen og Rasmus Petersen.

HS1 har været en voldsom flot efterårssæson igennem, hvor vi er ubesejret i alle 12 turneringskampe. 34 point og en flot målscore på 31 – 5 gør os til Sjællandsseriens pulje 1 tophold. Det har været en solid og stærk indsats af spillere og team, som kan gøre alle i BSF stolte. Nu gælder det om at samle kræfter, så vi kan bruge forårssæsonen på, at få sikret os en billet tilbage til Danmarksserien.

Desværre har vi på HS1 måtte sige (forhåbentligt) på gensyn til Assistenttræner Flemming ”Køge” Petersen. Køge havde en halvårlig kontrakt, og det er efter Køges eget ønske, at vi ikke har indgået en ny kontrakt. Vi er alle taknemmelige for den store indsats Køge har lagt omkring holdet og klubben.

Det betyder så også, at vi siger velkommen til en ny Assistenttræner til holdet. Valget er faldet på Bo Hansen, som tidligere har fungeret i tæt samarbejde med Christian i bl.a. Solrød. Bo vil bl.a. byde ind med høj fodboldfaglighed og god mandskabspleje. Velkommen til Bo.

Udover Flemming Køge, har teamet i foråret bestået af Christian Jørgensen (Cheftræner), Rune Christensen (Målmandstræner), Bent Brøns (Holdleder), Henrik Jensen (Holdleder), Allan Zederkopff (Holdleder) og Liat Svanholm (Fysioterapeut). Et stort tak til jer alle, for jeres kæmpe indsats.

Frem til oktober 2021 var Iben Bagge og Michael Falcham en del af bestyrelsen, som henholdsvis kasserer og formand. Ved siden af virket i bestyrelsen, har de været store støtter i forhold til at hjælpe omkring HS. Iben og Michael fortjener ligeledes en stor tak for indsatsen, og vi glæder os til, at de to skal være en del af fundamentet i et kommende HS udvalg.

Fra HS afdelingen ønskes der god jul til alle i og omkring BSF.

 

Danny Hoffensetz

Sportschef