Første nederlag i målrigt opgør

24. oktober 2022

Så gik den ikke længere… Efter syv sejre i træk i 2. division måtte BSF forlade banen med et smalt nederlag på 3-4 mod Køge.

Sara Rasmussen sætter her ord på kampen:

”Søndagens kamp mod Køge bragte desværre til det første nederlag i sæsonen.

’Kampens to halvlege lignede to vidt forskellige kampe’, blev der efter slutfløjtet udtalt i omklædningsrummet.

Første halvleg var en chancerig oplevelse i begge ender. Vi vidste, at Køge kom med et stærkt hold, og alle mand skulle kæmpe for at vinde kampen. Kampen bød på mange dueller, især hovedstødsduellerne på midten.

I anden halvleg fortog vi udskiftning af Lærke og Drewes, hvor Isa og Bondo kom ind i stedet. Anden halvleg var underholdende især for de mange tilskuere, da hele syv mål blev indkasseret her. Tre gange fik vi udlignet Køges føring. Bondo satte BSF på tavlen både ved 1-1 og 2-2, mens Chioma scorede til 3-3. Chioma bragte også BSF foran til 4-3, men målet blev underkendt af dommeren. I stedet scorede Køge til slutresultatet 4-3.”

Trods nederlaget holder BSF fast i andenpladsen med 21 point og 7 point ned til Køge på tredjepladsen, der har spillet en kamp mere. Tabellen toppes af Kolding, der vandt 9-0 over Solrød denne runde. Otte af målene blev dog scoret efter Solrød modtog et rødt kort midt i første halvleg. Både BSF og Kolding har kun lidt et enkelt nederlag og vundet de hidtidige kampe. Kolding har dog spillet to kampe mere og fører derfor med 6 point.

Netop Kolding er næste modstander, når de gæster vores kunstgræsbane lørdag 29. oktober, kl. 13.30. Da vi mødte dem i Kolding i efterårets første kamp, vandt vi 3-0, og med to hold, der hver kun har smidt point i en kamp, kan weekendens opgør få stor betydning for hvem der i sidste ende står øverst i tabellen.