Portræt af vores nyeste spiller Tristan Højrup Faravola

Portræt af vores nyeste spiller Tristan Højrup Faravola

27. oktober 2020

Tristan er 11 år og her kan i læse lidt om hvem han er og hvad hans holdkammerater siger om ham.

Tristan siger selv:
Jeg er rigtig glad for at have startet til Powerchair Football, da jeg nu har mulighed for at kombinere sport, udvikling og konkurrence i et. Jeg har altid interesseret mig for sport, og har været i Parken og se flere FCK kampe, både dem i Superligaen og de europæiske kampe. Jeg spiller computer og playstation, og stræber efter at udvikle mig og blive så god til spillene som muligt, det synes jeg også jeg kan med Powerchair Football og elsker at komme til træning og lære noget nyt.

Jeg har også gået til El-hockey, det var ikke lige så sjovt, da trænerne virkede mindre engagerede, og jeg synes at selve spillet i El-hockey er mindre sjovt end Powerchair Football. Jeg går samtidig med Powerchair Football også til svømning, en gang om ugen.

I min fritid spiller jeg Rocket League, som er et fodboldbilspil, som minder lidt om Powerchair Football. Jeg spiller også Valorant på computeren, samt Magic The Gathering kortspil og Dungeons and Dragons, spillene har alle taktik hvilket jeg håber jeg kan overføre til Powerchair Football. Jeg bruger også meget af min fritid på at ses med mine venner.

Holdkameraterne siger:
Tristan er en ung spiller der altid er fuld af energi og giver et frisk pust til holdet. Han er også en meget målrettet spiller og meget fokuseret til træning, han har allerede lært meget på det korte stykke tid han har været her i BSF, så det en spiller med stort potentiale. Men Tristan er stadig en meget ny spiller, og derfor er der stadig mange ting han skal lære, men det skal han nok klare. Han skal bare fortsætte den udvikling han er igang med.