Ny børneudviklingstræner i BSF

Ny børneudviklingstræner i BSF

Skrevet af: Kenn Hillmann
30. januar 2023

Klubben har nu fået vores nye børneudviklingstræner på plads og det er med stor fornøjelse, at vi kan løfte sløret for at Lasse Jensen, som igennem de seneste måneder har været interim i rollen og været her og der og alle vegne, har taget imod de nye udfordringer.

Lasse har været en central figur for BSF i samarbejdet med Brøndby Masterclass samarbejdet, hvor vi som klub netop har modtaget en større rapport med anbefalinger til en god og effektiv struktur for børnefodbolden.
Det bliver en af de centrale opgaver for Lasse at implementere de tiltag, som klubben tager med sig fra rapporten og samtidigt med klubbens øvrige sportslige ledelse at udvikle og strukturere vores børneafdeling med supervision og støtte til vores trænere, samt sikre uddannelse og ansættelse af trænere.

Lasse er 38 år og er indehaver af DBU C-licens og godt på vej til at erhverve sig UEFA B-licens. Han har igennem de seneste år været cheftræner for drenge årgang 2012 og samtidigt, i den seneste periode, ageret som assistent på 2008 drengene. I forbindelse med den nye rolle slipper Lasse sit holdansvar og indtræder i rollen som børneudviklingstræner, der er defineret som en halvtidsstilling.

Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde med Lasse til gavn for børnefodbolden i BSF og som Lasse siger ”nu skal vi fremad